11ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου kefalonia taxi service

11ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου

Στις 26 Μαρτίου ημέρα Κυριακή, έρχεται ο 11ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου, με κάθε γνώριμη «επισημότητα». Το πιστοποιημένο 10 άρι της ΙΑF, στην οικεία διαδρομή των 5 χιλιομέτρων μετ΄ επιστροφής, επιστέφει με την πλήρη δυναμική του, προκαλώντας και προσκαλώντας σας να συμμετέχετε τρέχοντας ή περπατώντας.

Οι κατηγορίες διάκρισης είναι: 13-18 , 19-34, 35-49, 50-60 και 61+ χωριστά άνδρες- γυναίκες. Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, θα δοθούν μετάλλια σε όλους, ενώ θα διεξαχθούν και παιδικοί αγώνες όπως πάντα συνηθίζεται. Οι τρείς πρώτοι άνδρες και γυναίκες της γενικής κατατάξεως εξαιρούνται, των ανά κατηγορία βραβεύσεων.

Το μήνυμα της φετινής διοργάνωσης είναι ο ίδιος ο Αγώνας!

«Δεν θα πάψεις ποτέ να αγωνίζεσαι για την ειρήνη και για το δίκιο, θα βγεις στους δρόμους θα παλέψεις…..»,, είπε ο σπουδαίος Τάσος Λειβαδίτης, αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος ασφαλώς.

Σε μία εποχή που η καθημερινότητα θέτει σε λήθαργο, την σκέψη, την δράση και την αντίδραση, που κινητοποιεί προσωρινά και εκτονωτικά τον άνθρωπο και εν συνεχεία, -την ώρα του δια ταύτα- μεθοδικά τον αποκοιμίζει, ο αγώνας παραμένει, ένα πάγιο και διαρκές ζητούμενο. Ο αγώνας και η διατήρηση της μνήμης, ακέραιης και ζωντανής.

Ο αθλητισμός και δει ο ομαδικός/μαζικός αφυπνίζει, πνεύμα, σώμα και συνειδήσεις, δημιουργεί από κοινού-στόχους, διατηρεί σε εγρήγορση, «προπονεί» προς την συνέχιση της προσπάθειας, την υγιή υπέρβαση, διδάσκει πως η ήττα αποτελεί απλά το προοίμιο της νίκης, όταν η θέληση είναι ισχυρή.

Προηγούμενο άρθρο
Cruise Ships on Kefalonia, Summer 2023
Επόμενο άρθρο
10 ελληνικές δεισιδαιμονίες που ακόμα πιστεύουν οι Ελληνες

Κάντε κράτηση τώρα...
Με την Κορυφαία εταιρία Ταξί της Κεφαλονιάς!

Μενού