Κόστος ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς προς την Αγία Ευφημία

Αγία Ευφημία

 

Κόστος ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς προς την Αγία Ευφημία

Η Αγία Ευφημία είναι ένα παραθαλάσσιο γραφικό χωριό 32 χλμ βορειοανατολικά του Αργοστολίου, της πρωτεύουσας της ΚεφαλονιάMε το ταξί από το αεροδρόμιο χρειάζεται περίπου 45 λεπτά. για να φτάσετε εκεί. Βρίσκεται γύρω από τον φυσικό κόλπο και φιλοξενεί ένα μικρό και υπέροχο λιμάνι όπου δένουν ψαράδικα και εκδρομικά σκάφη.

Η Αγία Ευφημία αριθμεί 450 κατοίκους οι περισσότεροι από τους οποίους ασχολούνται με τη γεωργία, τη γεωργία και την αλιεία. Με τα χρόνια έχει γίνει ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού και κάθε καλοκαίρι οι δρόμοι του χωριού σφύζουν από κίνηση. Αυτό το όμορφο λιμάνι του χωριού που περιβάλλεται από παραλίες με βότσαλο έχει μια ατμόσφαιρα παραδοσιακής ελληνικής φιλοξενίας.

Είναι μια δημοφιλής στάση για ιστιοπλοϊκά σκάφη και υπάρχουν μερικές υπέροχες παραθαλάσσιες καφετέριες και ταβέρνες. Η Αγία Ευφημία έχει ένα πολυσύχναστο λιμάνι όπου δένουν καΐκια αλλά και πολλά μεγαλύτερα σκάφη τους καλοκαιρινούς μήνες. Έχουν γίνει σημαντικές επενδύσεις για την ανακαίνιση της αποβάθρας εδώ, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης σημείων νερού και ηλεκτρισμού σε όλη τη διαδρομή, και το λιμάνι είναι στελεχωμένο για να δέχεται επισκέψεις γιοτ. Πρέπει να δοκιμάσετε το ψωμί με ξύλα από το τοπικό αρτοποιείο.

Το χωριό προσφέρει μια μεγάλη επιλογή καταλυμάτων για όλα τα γούστα και τα βαλάντια. Οι πανέμορφες παραλίες, τα πλακόστρωτα δρομάκια και η όμορφη αρχιτεκτονική συνθέτουν το μοναδικό σκηνικό του χωριού. Κοντά στην Αγία Ευφημία, σε μεγάλο υψόμετρο βρίσκονται λείψανα παλαιών φρουρίων και ενετικά κτίσματα.

Θα επισκεφθείτε τις υπέροχες εκκλησίες και τα κοντινά παραδοσιακά χωριά. Όσοι έχουν σκάφος πρέπει οπωσδήποτε να εξερευνήσουν τις παρθένες απομονωμένες παραλίες και τους εκπληκτικούς κολπίσκους.

Πώς θα φτάσετε από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στην Αγία Ευφημία με ταξί

Ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στην Αγία Ευφημία είναι να κάνετε κράτηση ταξί με την εταιρεία μας. Ο συνολικός χρόνος ταξιδιού με ταξί υπολογίζεται σε περίπου 45 λεπτά για την κάλυψη της απόστασης των 37 χιλιομέτρων. Το ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς για την Αγία Ευφημία κοστίζει 60€ έως 65€ περίπου.

Κόστος ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς προς την Αγία Ευφημία

Κόστος ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς για την Αγία Ευφημία

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ταξί από Αεροδρόμιο  για την Αγία Ευφημία (ή αντίστροφα)  στέλνοντάς μας ένα email, καλώντας μας ή χρησιμοποιώντας την αγαπημένη σας εφαρμογή. Το ταξί κοστίζει 60€ έως 65€ περίπου, γιατί υπάρχουν διακυμάνσεις στα κόμιστρα ανάλογα με τον ακριβή προορισμό, τις κυκλοφοριακές συνθήκες και την εποχή του χρόνου (μήνες αιχμής) . Άν αυτό που αναζητάτε είναι σταθερές τιμές και επαγγελματικές υπηρεσίες μεταφοράς , μπορείτε να κάνετε προκράτηση με την Kefalonia Taxi Service ! Ένας οδηγός θα σας παραλάβει το συντομότερο δυνατό και θα σας οδηγήσει γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό σας!

Από πού παίρνω το ταξί

Ο οδηγός θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων κρατώντας μια ταμπέλα με το όνομά σας. Αφού σας υποδεχτεί, θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας στο ταξί που έχετε κάνει κράτηση. Όταν είστε έτοιμοι, ο οδηγός θα ξεκινήσει τη μεταφορά στο κατάλυμά σας.

Απολαύστε τη διαδρομή

Για να διασφαλίσουμε ότι το ταξίδι σας θα εξελιχθεί ομαλά, οι οδηγοί μας είναι επαγγελματίες , φιλικοί και έμπειροι στην παραλαβή σας από το αεροδρόμιο και για την επιστροφή σας σε αυτό.

Το μόνο που σας μένει να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη βόλτα σας στην όμορφη Κεφαλονιά.

Κόστος ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς προς την Αγία Ευφημία

Πώς θα πάω από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στην Αγία Ευφημία?

Υπάρχουν δύο επιλογές μεταφοράς για να φτάσετε στην Αγία Ευφημία από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς. Το ένα είναι να κλείσετε ταξί μαζί μας και το άλλο είναι να πάρετε το λεωφορείο με αλλαγή διαδρομής στο Αργοστόλι. Με την πρώτη επιλογή, εξοικονομείτε χρόνο φτάνοντας σε 45 λεπτά. Η δεύτερη επιλογή συνιστάται για ταξιδιώτες με χρηματικό προϋπολογισμό, αλλά είναι αρκετά κουραστική και χρονοβόρα.

Πόσο κοστίζει ένα ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς προς την Αγία Ευφημία?

Το ταξί κοστίζει 60€ έως 65 € περίπου, εάν αυτό που ψάχνετε είναι μια σταθερή τιμή μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων με την Kefalonia Taxi Service.

Πόσο διαρκεί η μεταφορά από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς προς την Αγία Ευφημία?

Η συνολική απόσταση από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς μέχρι την Αγία Ευφημία είναι 37 χιλιόμετρα και υπάρχουν δύο διαθέσιμες επιλογές μεταφοράς – ταξί και λεωφορείο. Άν αυτό που αναζητάτε είναι σταθερές τιμές και επαγγελματικές υπηρεσίες μεταφοράς , μπορείτε να κάνετε προκράτηση με την Kefalonia Taxi Service ! Ένας οδηγός θα σας παραλάβει το συντομότερο δυνατό και θα σας οδηγήσει γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό σας!

Προηγούμενο άρθρο
Λίμνη Μελισσάνη

Κάντε κράτηση τώρα...
Με την Κορυφαία εταιρία Ταξί της Κεφαλονιάς!

Μενού