Taxi cost from Kefalonia airport to Assos

Άσσος

Κόστος ταξί από το Aεροδρόμιο Κεφαλονιάς προς την Άσσο

Η Άσσος είναι ένα μικρό και γοητευτικό χωριό που βρίσκεται 36 χλμ βόρεια του Αργοστολίου, της πρωτεύουσας της Κεφαλονιάς. Η διαδρομή με ταξί διαρκεί περίπου 50 λεπτά για να φτάσετε εκεί, αριθμεί περίπου εκατό κατοίκους και είναι ένα από τα πιο γοητευτικά σημεία του νησιού . Η Άσσος, κυριεύεται από τα ερείπια ενός ενετικού κάστρου του 16ου αιώνα, είναι χτισμένο σε μια μικρή χερσόνησο που αντανακλά μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα. Η Άσσος είναι ένα χωριό αυθεντικής ομορφιάς, γαλάζια νερά και παραδοσιακά κτήρια που προσφέρουν ένα μοναδικό τοπίο. 

Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική, το γαλήνιο τοπίο και οι βοτσαλωτές παραλίες συνθέτουν τη φυσική ομορφιά της Άσσου. Μια βόλτα στα στενά σοκάκια αποκαλύπτει πολύχρωμα σπίτια με ροζ και λευκά άνθη, υπέροχα μονοπάτια και παλιές εκκλησίες. Παραλιακά ταβερνάκια προσελκύουν τους περισσότερους επισκέπτες. Η επίσκεψη στο κάστρο απαιτεί μια μεγάλη βόλτα ανάμεσα στα δάση με τα ελαιόδεντρα μέχρι να φτάσετε σε μια καμάρα. Αυτό το ταξίδι είναι αρκετά ενδιαφέρον και αναζωογονητικό.

Η πλατεία του χωριού βρίσκεται κοντά στο γραφικό λιμανάκι όπου θα βρείτε το μνημείο του πολέμου του χωριού καθώς και μια άγκυρα και ένα παλιό κανόνι. Γύρω του θα βρείτε μια επιλογή από ταβέρνες και παραθαλάσσια καφέ που προσφέρουν εκπληκτική θέα στο λιμάνι και το κάστρο της Άσσου στον απέναντι λόφο. Η βοτσαλωτή παραλία στο μπροστινό μέρος έχει ρηχά νερά ιδανικά για παιδιά, ώστε να μπορέσετε να κολυμπήσετε γύρω από τον προστατευμένο κόλπο, να φτάσετε στην απέναντι πλευρά και να χαλαρώσετε στις ξαπλώστρες.

Πώς θα φτάσετε από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στην Άσσο με ταξί

Ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στην Άσσο είναι να κάνετε κράτηση ταξί με την εταιρεία μας. Ο συνολικός χρόνος ταξιδιού με ταξί υπολογίζεται σε περίπου 55 λεπτά για την κάλυψη της απόστασης των 43 χιλιομέτρων. Το ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς για την Άσσο κοστίζει 70€ έως 75€ περίπου.

taxi cost from kefalonia airport to fiscardo

Kόστος ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς για την Άσσο

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ταξί από το Αεροδρόμιο  για την Άσσο (ή αντίστροφα) στέλνοντάς μας ένα email, καλώντας μας ή χρησιμοποιώντας την αγαπημένη σας εφαρμογή. Το ταξί κοστίζει 70€ έως 75€ περίπου, γιατί υπάρχουν διακυμάνσεις στα κόμιστρα ανάλογα με τον ακριβή προορισμό, τις συνθήκες κυκλοφορίας και την εποχή του χρόνου (μήνες αιχμής) . Άν αυτό που αναζητάτε είναι σταθερές τιμές και επαγγελματικές υπηρεσίες μεταφοράς , μπορείτε να κάνετε προκράτηση με την Kefalonia Taxi Service ! Ένας οδηγός θα σας παραλάβει το συντομότερο δυνατό και θα σας οδηγήσει γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό σας!

Από πού παίρνω το ταξί

Ο οδηγός θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων κρατώντας μια ταμπέλα με το όνομά σας. Αφού σας υποδεχτεί, θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας στο ταξί που έχετε κάνει κράτηση. Όταν είστε έτοιμοι, ο οδηγός θα ξεκινήσει τη μεταφορά στο κατάλυμά σας.

Απολαύστε τη διαδρομή

Για να διασφαλίσουμε ότι το ταξίδι σας θα εξελιχθεί ομαλά, οι οδηγοί μας είναι επαγγελματίες , φιλικοί και έμπειροι στην παραλαβή σας από το αεροδρόμιο και για την επιστροφή σας σε αυτό.

Το μόνο που σας μένει να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη βόλτα σας στην όμορφη Kefalonia.

Κόστος ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς προς το Φισκάρδο

Πώς θα πάω από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στην Άσσο?

Υπάρχουν δύο επιλογές μεταφοράς για να φτάσετε στην Άσσο από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς. Το ένα είναι να κλείσετε ταξί μαζί μας και το άλλο είναι να πάρετε το λεωφορείο με αλλαγή διαδρομής στο Αργοστόλι. Με την πρώτη επιλογή, εξοικονομείτε χρόνο φτάνοντας σε 55 λεπτά. Η δεύτερη επιλογή συνιστάται για ταξιδιώτες με προϋπολογισμό, αλλά είναι αρκετά κουραστική και χρονοβόρα.

Πόσο κοστίζει ένα ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς για την Άσσο?

Το ταξί κοστίζει 70€ έως 75 € περίπου, εάν αυτό που ψάχνετε είναι μια σταθερή τιμή με πολύ καλό service μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων με την Kefalonia Taxi Service.

Πόσο διαρκεί η μεταφορά από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς για την Άσσο?

Η συνολική απόσταση από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς έως την Άσσο είναι 43 χιλιόμετρα. Με το ταξί, θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 55 λεπτά.

Προηγούμενο άρθρο
Αεροδρόμιο
Επόμενο άρθρο
Σπήλαιο Δρογκαράτης

Κάντε κράτηση τώρα...
Με την Κορυφαία εταιρία Ταξί της Κεφαλονιάς!

Μενού