Φισκάρδο

Φισκάρδο

Κόστος ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς προς το Φισκάρδο

Το Φισκάρδο βρίσκεται 50 χλμ βόρεια του Αργοστολίου, της πρωτεύουσας της Κεφαλονιά και χρειάζεται περίπου 1 ώρα με ταξί για να φτάσετε εκεί. Στο Φισκάρδο υπάρχουν πολλά ιδιωτικά γιοτ και μικρά ψαροκάικα. Αυτό το υπέροχο μέρος προσφέρει ωραία θέα στο γειτονικό νησί της Ιθάκης.

Αυτό το γραφικό ψαροχώρι αναγνωρίζεται ως ένας παραδοσιακός διατηρητέος οικισμός καθώς είναι ένα από τα λίγα χωριά που έμειναν ανέγγιχτα από τον μεγάλο σεισμό του 1953. Σήμερα είναι γνωστό για την κοσμοπολίτικη του ατμόσφαιρα. Υπάρχει τεράστιος όγκος τουρισμού σε αυτό το μικρό χωριό και καταφέρνει να κρατάει πάντα την ομορφιά του και την πάλια αρχιτεκτονική του.

Ο κεντρικός παραλιακός δρόμος φιλοξενεί πολλά καταστήματα, ταβέρνες και μπαρ και σφύζει από δραστηριότητα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μοναδικά στην Κεφαλονιά, το Φισκάρδο διατηρεί την αρχιτεκτονική και την ατμόσφαιρα μιας περασμένης εποχής – την εποχή που οι Ενετοί κυριαρχούσαν στην Κεφαλονιά. Το γραφικό λιμάνι περιβάλλεται από σπίτια βενετσιάνικου στιλ βαμμένα σε παστέλ χρώματα, το καλοκαίρι το λιμάνι γεμίζει με πλοία από μικρά ιστιοπλοϊκά μέχρι μεγάλα γιοτ, όλα φωλιασμένα λίγα μέτρα από εστιατόρια και καφετέριες που ειδικεύονται στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα.

Η Κεφαλονιά είναι το μεγαλύτερο από τα επτά νησιά του Ιονίου και το Φισκάρδο είναι ένα από τα 365 χωριά του νησιού. Η εξερεύνηση του νησιού από θάλασσα και ξηρά είναι ένα ταξίδι ατελείωτων ανακαλύψεων – θυμηθείτε ότι αυτή είναι η Ελλάδα όπου μπορείτε να στρίψετε σε μια γωνία και να βρεθείτε μπροστά σε έναν αρχαίο ναό. Το Φισκάρδο τη νύχτα έχει μια εντελώς διαφορετική οπτική. Τα φώτα, τα παλιά κτίρια, τα καφέ, τα μπαρ και τα εστιατόρια συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια μαγική μεσογειακή ατμόσφαιρα.
Από όλα τα χωριά της Κεφαλονιάς, το Φισκάρδο ξεχωρίζει ως μοναδική ατμόσφαιρα, ειδικά μια καλοκαιρινή βραδιά.

Πώς θα φτάσετε από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στο Φισκάρδο με ταξί

Ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στο Φισκάρδο είναι να κάνετε κράτηση ταξί με την εταιρεία μας. Ο συνολικός χρόνος ταξιδιού με ταξί υπολογίζεται σε περίπου 70 λεπτά για την κάλυψη της απόστασης των 57 χιλιομέτρων. Το ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς για το Φισκάρδο κοστίζει 85€ έως 90€ περίπου.

taxi cost from kefalonia airport to fiscardo

Κόστος ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς για το Φισκάρδο

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ταξί από το Αεροδρόμιο  για το Φισκάρδο (ή αντίστροφα)  στέλνοντάς μας ένα email, καλώντας μας ή χρησιμοποιώντας την αγαπημένη σας εφαρμογή. Το ταξί κοστίζει 85€ έως 90€ περίπου, γιατί υπάρχουν διακυμάνσεις στα κόμιστρα ανάλογα με τον ακριβή προορισμό, τις κυκλοφοριακές συνθήκες και την εποχή του χρόνου (μήνες αιχμής). Άν αυτό που αναζητάτε είναι σταθερές τιμές και επαγγελματικές υπηρεσίες μεταφοράς , μπορείτε να κάνετε προκράτηση με την Kefalonia Taxi Service ! Ένας οδηγός θα σας παραλάβει το συντομότερο δυνατό και θα σας οδηγήσει γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό σας.

Από πού παίρνω το ταξί

Ο οδηγός θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων κρατώντας μια ταμπέλα με το όνομά σας. Αφού σας υποδεχτεί, θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας στο ταξί που έχετε κάνει κράτηση. Όταν είστε έτοιμοι, ο οδηγός θα ξεκινήσει τη μεταφορά στο κατάλυμά σας.

Απολαύστε τη διαδρομή

Για να διασφαλίσουμε ότι το ταξίδι σας θα εξελιχθεί ομαλά, οι οδηγοί μας είναι επαγγελματίες , φιλικοί και έμπειροι στην παραλαβή σας από το αεροδρόμιο και για την επιστροφή σας σε αυτό.

Το μόνο που σας μένει να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη βόλτα σας στην όμορφη Κεφαλονιά.

Κόστος ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς προς το Φισκάρδο

Πώς θα φτάσετε από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στο Φισκάρδο?

Υπάρχουν δύο επιλογές μεταφοράς για να φτάσετε στο Φισκάρδο από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς. Το ένα είναι να κλείσετε ταξί μαζί μας και το άλλο είναι να πάρετε το λεωφορείο με αλλαγή διαδρομής στο Αργοστόλι. Με την πρώτη επιλογή, εξοικονομείτε χρόνο φτάνοντας σε 70 λεπτά. Η δεύτερη επιλογή συνιστάται για ταξιδιώτες με χρηματικο προϋπολογισμό, αλλά είναι αρκετά κουραστική και χρονοβόρα, διαρκεί περίπου 2 ώρες.

Πόσο κοστίζει ένα ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς προς το Φισκάρδο?

Το ταξί κοστίζει 85€ έως 90€ περίπου, εάν αυτό που ψάχνετε είναι μια σταθερή τιμή στην οποία μπορείτε να βασιστείτε, μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων με την Kefalonia Taxi Service.

Πόσο διαρκεί η μεταφορά από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στο Φισκάρδο?

Η συνολική απόσταση από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στο Φισκάρδο είναι 57 χιλιόμετρα και υπάρχουν δύο διαθέσιμες επιλογές μεταφοράς – ταξί ή λεωφορείο. Εάν επιλέξετε ταξί, θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 70 λεπτά. Ωστόσο, εάν επιλέξετε το λεωφορείο, θα φτάσετε σε 2 ώρες περίπου.

Προηγούμενο άρθρο
Αργοστόλι
Επόμενο άρθρο
Λίμνη Μελισσάνη

Κάντε κράτηση τώρα...
Με την Κορυφαία εταιρία Ταξί της Κεφαλονιάς!

Μενού