Κόστος ταξί από το Aεροδρόμιο Κεφαλονιάς προς την Λάσση

Λάσση

Κόστος ταξί από το Aεροδρόμιο Κεφαλονιάς προς την Λάσση

Η Λάσση βρίσκεται 1 χλμ. νοτιοδυτικά του Αργοστολίου και ένα ταξί διαρκεί 10 λεπτά από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς για να σας μεταφέρει εκεί.Η Λάσση ήταν μια αγροτική περιοχή, αλλά από το 1980 αναπτύχθηκε ως θερινό θέρετρο με πολύ καλές τουριστικές εγκαταστάσεις, ιδανικό μέρος για ξεκούραστες διακοπές.

Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές του νησιού. Ξεχωρίζει για τη φυσική ομορφιά της και τις τουριστικές υποδομές που ικανοποιούν κάθε απαίτηση.

Ακόμα κι αν αυτός ο οικισμός βρίσκεται σε μια όμορφη και χαλαρωτική περιοχή, είναι πολύ καλά οργανωμένος για να προσφέρει κάθε είδους υπηρεσίες και διασκέδαση στους τουρίστες. Θα βρείτε εστιατόρια και ταβέρνες που μπορείτε να δοκιμάσετε τις μοναδικές γεύσεις της κεφαλονίτικης κουζίνας και συνταγές από τη Διεθνής κουζίνα. Η περιοχή της Λάσσης είναι πραγματικά εκπληκτική καθώς μπορείτε να βρείτε αρκετούς κόλπους και μικρούς κολπίσκους που σας δίνουν την ευκαιρία να έχετε την ιδιωτικότητά σας και να κολυμπήσετε σε μια πολύ καθαρή θάλασσα.

Οι κύριες παραλίες της Λάσσης είναι δύο: ο Μακρύς Γιαλός και ο Πλατύς Γιαλός. Και οι δύο είναι παραλίες με γαλάζια σημαία, που πληρούν τις αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές για την καθαριότητα, την ασφάλεια των κολυμβητών και τις εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ. Θαλάσσια σπορ είναι διαθέσιμα στον Μακρύ Γιαλό (Costa-Costa). Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες στη Λάσση σερβίρουν παραδοσιακά κεφαλονίτικα πιάτα, φρέσκο ​​ψάρι , κινέζικο και ιταλικό φαγητό. Μερικά από τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια διοργανώνουν «ελληνικές βραδιές» με συγκρότημα, χορό και τα παραδοσιακά επτανησιακά τραγούδια που ονομάζονται « Καντάδες». Η Λάσση είναι το κύριο θέρετρο διακοπών του νησιού και το πιο κοντινό στην πρωτεύουσα. Αργοστόλι

Η κεντρική της θέση στο νησί την καθιστά ιδανικό σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσετε την Κεφαλονιά. Εάν σχεδιάζετε τις διακοπές σας στην Κεφαλονιά και θέλετε να κλείσετε ένα κατάλυμα στην περιοχή Λάσση, οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές και για κάθε είδους τσέπες.

Πώς θα φτάσετε από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στην Λάσση με ταξί

Ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στη Λάσση είναι να κάνετε κράτηση ταξί με την εταιρεία μας. Ο συνολικός χρόνος ταξιδιού με ταξί υπολογίζεται σε περίπου 10 λεπτά. Το ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς για την Λάσση κοστίζει 20€ έως 25€ περίπου.

taxi cost from kefalonia airport to fiscardo

Kόστος ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς για την Λάσση

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ταξί από το Αεροδρόμιο  για την Λάσση (ή αντίστροφα) στέλνοντάς μας ένα email, καλώντας μας ή χρησιμοποιώντας την αγαπημένη σας εφαρμογή. Το ταξί κοστίζει 20€ έως 25€ περίπου, γιατί υπάρχουν διακυμάνσεις στα κόμιστρα ανάλογα με τον ακριβή προορισμό, τις συνθήκες κυκλοφορίας και την εποχή του χρόνου (μήνες αιχμής). Άν αυτό που αναζητάτε είναι σταθερές τιμές και επαγγελματικές υπηρεσίες μεταφοράς , μπορείτε να κάνετε προκράτηση με την Kefalonia Taxi Service ! Ένας οδηγός θα σας παραλάβει το συντομότερο δυνατό και θα σας οδηγήσει γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό σας!

Από πού παίρνω το ταξί

Ο οδηγός θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων κρατώντας μια ταμπέλα με το όνομά σας. Αφού σας υποδεχτεί, θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας στο ταξί που έχετε κάνει κράτηση. Όταν είστε έτοιμοι, ο οδηγός θα ξεκινήσει τη μεταφορά στο κατάλυμά σας.

Απολαύστε τη διαδρομή

Για να διασφαλίσουμε ότι το ταξίδι σας θα εξελιχθεί ομαλά, οι οδηγοί μας είναι επαγγελματίες , φιλικοί και έμπειροι στην παραλαβή σας από το αεροδρόμιο και για την επιστροφή σας σε αυτό.

Το μόνο που σας μένει να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη βόλτα σας στην όμορφη Kefalonia.

Κόστος ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς προς το Φισκάρδο

Πώς θα πάω από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στην Λάσση?

Υπάρχουν δύο επιλογές μεταφοράς για να φτάσετε στη Λάσση από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς. Το ένα είναι να κλείσετε ένα ταξί μαζί μας και το άλλο είναι να κάνετε να πάρετε το λεωφορείο . Με την πρώτη επιλογή, εξοικονομείτε χρόνο φτάνοντας σε 10 λεπτά. Η δεύτερη επιλογή συνιστάται για ταξιδιώτες που ψάχνουν μια πιο οικονομική λύση , η διαδρομή διαρκεί περίπου 20 λεπτά.

Πόσο κοστίζει ένα ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς για την Λάσση?

Το ταξί κοστίζει 20€ έως 25€ περίπου, εάν αυτό που ψάχνετε είναι μια σταθερή τιμή με πολύ καλό service μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων με την Kefalonia Taxi Service.

Επόμενο άρθρο
Σκάλα

Κάντε κράτηση τώρα...
Με την Κορυφαία εταιρία Ταξί της Κεφαλονιάς!

Μενού