Taxi cost from Kefalonia airport to Lixouri

Ληξούρι

Κόστος ταξί από το Aεροδρόμιο Κεφαλονιάς για το Ληξούρι

Το Ληξούρι είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κεφαλονιάς και βρίσκεται 35 χλμ. από το Αργοστόλι Με ταξί η απόσταση διανύεται σε 40 λεπτά περίπου. Σήμερα, αριθμεί πάνω από 3000 κατοίκους, οι οποίοι ασχολούνται με την γεωργία και τον τουρισμό. Η πόλη βρίσκεται γύρω από τον κόλπο του Αργοστολίου με θέα την πρωτεύουσα. Τακτικά δρομολόγια φέρυ συνδέουν τους δύο προορισμούς. Η όμορφη πόλη του Ληξουρίου, ήταν χτισμένη στη θέση όπου η αρχαία πόλη της Pali χρησιμοποιούταν ως μία από τις τέσσερις μεγαλύτερες πόλεις της Κεφαλονιάς κατά την Αρχαιότητα. Λόγω του μεγάλου σεισμού του 1953 η πόλη καταστράφηκε και μόνο μερικά αρχοντικά επέζησαν και μπορεί κάποιος να τα δει ακόμα και σήμερα.

Οι κάτοικοι του Ληξουρίου είναι γνωστοί για τις μουσικές τάσεις και το μουσικό τους υπόβαθρο, γι ' αυτό και η πόλη κατέχει την δεύτερη αρχαιότερη φιλαρμονική ορχήστρα στην Ελλάδα. Η ορχήστρα δίνει συναυλίες πολύ υψηλού επιπέδου και παίρνει μέρος στις παρελάσεις στην Κεφαλονιά, καθώς και σε άλλα μέρη στην Ελλάδα.Μια βόλτα γύρω από το χωριό αποκαλύπτει παλιές εκκλησίες με ωραίες τοιχογραφίες, ένα αρχαιολογικό μουσείο, τα νεοκλασικά κτίρια και το περίφημο Μοναστήρι των Κηπουραίων το οποίο είναι ένα ιδανικό μέρος για απομόνωση. Για κολύμπι μπορείτε να επισκεφθείτε την όμορφη παραλία στην περιοχή Λέπεδα, το Ξί και ο Μέγα Λάκκος που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το χωριό.

Παρόμοια με τη γειτονική πόλη του Αργοστολίου, το Ληξούρι συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό τουριστών από την αρχή του καλοκαιριού. Πολλά εστιατόρια και μοντέρνα μπαρ στον πολυσύχναστο παραλιακό δρόμο γεμάτα με μικρά πλήθη. Η κεντρική πλατεία Πετριτσίου είναι στο κέντρο της πόλης οπου περιβάλλεται από πολλά καφέ.

Πώς θα φτάσετε από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στο Ληξούρι με ταξί

Ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στο Ληξούρι είναι να κάνετε κράτηση ταξί με την εταιρεία μας. Ο συνολικός χρόνος ταξιδιού με ταξί υπολογίζεται σε περίπου 50 λεπτά για την κάλυψη της απόστασης των 42 χιλιομέτρων. Το ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στο Ληξούρι κοστίζει 60€ έως 65€ περίπου.

Κόστος ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς προς την Αγία Ευφημία

Kόστος ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς για το Ληξούρι

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ταξί από το Αεροδρόμιο  προς Ληξούρι (ή αντίστροφα) στέλνοντάς μας ένα email, καλώντας μας ή χρησιμοποιώντας την αγαπημένη σας εφαρμογή. Το ταξί κοστίζει 60€ έως 65€ περίπου, γιατί υπάρχουν διακυμάνσεις στα κόμιστρα ανάλογα με τον ακριβή προορισμό, τις συνθήκες κυκλοφορίας και την εποχή του χρόνου (μήνες αιχμής) ! Άν αυτό που αναζητάτε είναι σταθερές τιμές και επαγγελματικές υπηρεσίες μεταφοράς , μπορείτε να κάνετε προκράτηση με την Kefalonia Taxi Service ! Ένας οδηγός θα σας παραλάβει το συντομότερο δυνατό και θα σας οδηγήσει γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό σας!

Από πού παίρνω το ταξί

Ο οδηγός θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων κρατώντας μια ταμπέλα με το όνομά σας. Αφού σας υποδεχτεί, θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας στο ταξί που έχετε κάνει κράτηση. Όταν είστε έτοιμοι, ο οδηγός θα ξεκινήσει τη μεταφορά στο κατάλυμά σας.

Απολαύστε τη διαδρομή

Για να διασφαλίσουμε ότι το ταξίδι σας θα εξελιχθεί ομαλά, οι οδηγοί μας είναι επαγγελματίες , φιλικοί και έμπειροι στην παραλαβή σας από το αεροδρόμιο και για την επιστροφή σας σε αυτό.

Το μόνο που σας μένει να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη βόλτα σας στην όμορφη Kefalonia.

Κόστος ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς προς την Αγία Ευφημία

Πώς θα πάω από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στο Ληξούρι?

Υπάρχουν δύο επιλογές μεταφοράς για να φτάσετε στο Ληξούρι από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς. Το ένα είναι να κλείσετε ταξί μαζί μας για να πάτε κατευθείαν στο Ληξούρι, και το άλλο είναι να πάρετε το λεωφορείο για το λιμάνι του Αργοστολίου και μετά το φέρυ για να περάσετε απέναντι στο Ληξούρι.

Πόσο κοστίζει ένα ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς για το Ληξούρι?

Το ταξί κοστίζει 60€ έως 65 € περίπου, εάν αυτό που ψάχνετε είναι μια σταθερή τιμή μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων με την Kefalonia Taxi Service.

Πόσο διαρκεί η μεταφορά από το αεροδρόμιο Κεφαλονιάς στο Ληξούρι?

Η συνολική απόσταση από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στο Ληξούρι είναι 42 χιλιόμετρα και το ταξίδι διαρκεί περίπου 50 λεπτά.

Προηγούμενο άρθρο
Κατελειός
Επόμενο άρθρο
Λουρδάς

Κάντε κράτηση τώρα...
Με την Κορυφαία εταιρία Ταξί της Κεφαλονιάς!

Μενού