η παραλία Μύρτος

Παραλία Μύρτου

Η παραλία του Μύρτου απέχει 30 χλμ. από την πρωτεύουσα , Αργοστόλι και το ταξί χρειάζεται περίπου 35 λεπτά για να φτάσει εκεί. Είναι το στολίδι των παραλιών της Κεφαλονιάς και θεωρείται από πολλά τουριστικά περιοδικά ως μία από τις 30 καλύτερες παραλίες στον κόσμο.

Η παραλία του Μύρτου δεν είναι μόνο το σύμβολο της Κεφαλονιάς! Ο παγκοσμίως γνωστός Μύρτος, ως επί το πλείστον βραβευμένος, δικαιώνει τις περισσότερες προσδοκίες των επισκεπτών – κάποιοι έρχονται στην Κεφαλονιά για να τον δουν από κοντά… Ο Μύρτος είναι πολύ πιο εντυπωσιακός αν τον δει κανείς από ψηλά, καθώς η αντίθεση των λευκών του βότσαλων με τις διαφορετικές αποχρώσεις της θάλασσας , λόγω των ρευμάτων και του σκούρου πράσινου της περιοχής, κάνουν το θέαμα αξέχαστο.

Το τοπίο στον Μύρτο είναι μοναδικό, καθώς πλούσια βλάστηση, άγριοι βράχοι και γκρεμοί περιβάλλουν τεράστια κατάλευκη άμμο με πολύ ψιλό λευκό βότσαλο. Τα νερά εδώ είναι κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα σε ρηχά, καθαρά και διάφανα, μοναδικά! Ο Μύρτος είναι ιδανικός όταν είναι απόλυτα ήρεμος, κυρίως νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα, όταν θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε ένα συναρπαστικό ηλιοβασίλεμα, διαφορετικό κάθε μέρα!

Κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στην Κεφαλονιά θα είναι ωραίο να αφιερώσετε μια ολόκληρη μέρα στην παραλία του Μύρτου και, αν είστε κοντά εδώ το βράδυ, μην παραλείψετε να θαυμάσετε από αυτόν τον κόλπο το πιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα των διακοπών σας.
Ο ήλιος στην πραγματικότητα θα δύσει ακριβώς μπροστά σας και το χρώμα της θάλασσας θα αλλάξει από πορτοκαλί σε τριαντάφυλλο.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ταξί από την παραλία του Μύρτου προς το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς ή προς όποιον άλλο προορισμό επιθυμείτε στέλνοντάς μας ένα email, καλώντας μας ή χρησιμοποιώντας την αγαπημένη σας εφαρμογή. Ένας οδηγός από το “Kefalonia Taxi Service” θα σας παραλάβει το συντομότερο δυνατό και θα σας οδηγήσει γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό σας!

Σκάλας
Αεροδρόμιο

Κάντε κράτηση τώρα...
Με την Κορυφαία εταιρία Ταξί της Κεφαλονιάς!

Μενού
Μετάβαση στο περιεχόμενο