Κόστος ταξί από το Aεροδρόμιο Κεφαλονιάς προς την Πεσσάδα

Πεσσάδα

Κόστος ταξί από το Aεροδρόμιο Κεφαλονιάς προς την Πεσσάδα

Η Πεσσάδα βρίσκεται στην νότια ακτής της Κεφαλονιάς και απέχει 15 λεπτά με ταξί από την πρωτεύουσα του νησιού το Αργοστόλι. Είναι ένα μικρό χωριό και το λιμάνι ανήκει στην περιοχή της Λειβαθούς, που καλύπτει το νότιο τμήμα του νησιού και έχει 250 μόνιμους κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Η Πεσσάδα είναι το λιμάνι της Κεφαλονιάς που συνδέει το νησί με την βόρεια μεριά της Ζακύνθου, το λιμάνι που αράζει το πλοίο είναι ο "Αγιος Νικόλαος Βολιμών".

Είναι ένα γραφικό και πανέμορφο ψαροχώρι με κοσμοπολίτικο αέρα και στο χωριό θα βρείτε ένα μικρό λιμάνι με μια πανέμορφη και ήρεμη θάλασσα

Η περιοχή χρησιμοποιείται από ντόπιους για ψάρεμα και γι ' αυτό θα δείτε πολλές βάρκες αγκυροβολημένες, ενώ στον άλλο κόλπο θα βρείτε το λιμάνι από το οποίο φεύγει το πλοίο που συνδέει την Κεφαλονιά με τη Ζάκυνθο.Η Πεσσάδα, έχει τουριστική υποδομή, αρκετά μεγάλη για να είναι σε θέση να φιλοξενήσει πολλούς επισκέπτες, ενώ εξακολουθεί να υπάρχει ένα αγροτικό ιατρείο, βιβλιοθήκη και γήπεδο τένις. Η παραλία της Πεσσάδας είναι όμορφο και ήσυχο μέρος, ιδανική παραλία για να περάσετε μια ήσυχη μέρα στο βαθύ μπλε του Ιονίου. Είναι ανοργάνωτη και εύκολα προσβάσιμη από το χωριό, για να φτάσετε στην παραλία θα πρέπει να κατεβείτε τις σκάλες και να ακολουθήσετε το μικρό μονοπάτι προς τη θάλασσα.

Το "Kefalonian Game Farm" στην Πεσσάδα, είναι το μεγαλύτερο παιχνίδο-αγρόκτημα στην Ελλάδα. Εδώ θα βρείτε φασιανούς,πέρδικες και ορτύκια τα οποία εκτρέφονται για τους κυνηγούς που έρχονται από όλη την Ελλάδα για να κυνηγήσουν. Στο οινοποιείο "Χαρτουλιάρης" στην Πεσσάδα μπορείτε να δοκιμάσετε τα κρασιά και να αγοράσετε τα προϊόντα της επιλογής σας.Υπάρχει επίσης ένα μικρό λαογραφικό μουσείο.

Η εκκλησία του Αποστόλου Παύλου και Ευαγγελίστριας είναι οι πιο σημαντικές εκκλησίες της Πεσσάδας. Τη Δευτέρα του Πάσχα είναι η θεία λειτουργία της εικόνας του Ευαγγελισμού, οπου ακολουθείται από ένα Πασχαλινό κέρασμα για τους πιστούς και τους προσκυνητές του Ναού.

Πώς θα φτάσετε από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στην Πεσσάδα με ταξί

Ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στην Πεσσάδα είναι να κάνετε προκράτηση ταξί με την εταιρεία μας. Ο συνολικός χρόνος ταξιδιού με ταξί υπολογίζεται σε περίπου 15 λεπτά. Το ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς προς την Πεσσάδα κοστίζει 30€ έως 35€ περίπου.

Κόστος ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς προς την Αγία Ευφημία

Κόστος ταξί από το αεροδρόμιο Κεφαλονιάς προς την Πεσσάδα

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ταξί από το Αεροδρόμιο  προς την Πεσσάδα (ή αντίστροφα) στέλνοντάς μας ένα email, καλώντας μας ή χρησιμοποιώντας την αγαπημένη σας εφαρμογή. Το ταξί κοστίζει 30€ έως 35€ περίπου, γιατί υπάρχουν διακυμάνσεις στα κόμιστρα ανάλογα με τον ακριβή προορισμό, τις συνθήκες κυκλοφορίας και την εποχή του χρόνου (μήνες αιχμής) . Άν αυτό που αναζητάτε είναι σταθερές τιμές και επαγγελματικές υπηρεσίες μεταφοράς , μπορείτε να κάνετε προκράτηση με την Kefalonia Taxi Service ! Ένας οδηγός θα σας παραλάβει το συντομότερο δυνατό και θα σας οδηγήσει γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό σας!

Από πού παίρνω το ταξί

Ο οδηγός θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων κρατώντας μια ταμπέλα με το όνομά σας. Αφού σας υποδεχτεί, θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας στο ταξί που έχετε κάνει κράτηση. Όταν είστε έτοιμοι, ο οδηγός θα ξεκινήσει τη μεταφορά στο κατάλυμά σας.

Απολαύστε τη διαδρομή

Για να διασφαλίσουμε ότι το ταξίδι σας θα εξελιχθεί ομαλά, οι οδηγοί μας είναι επαγγελματίες , φιλικοί και έμπειροι στην παραλαβή σας από το αεροδρόμιο και για την επιστροφή σας σε αυτό.

Το μόνο που σας μένει να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη βόλτα σας στην όμορφη Κεφαλονιά.

Κόστος ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς προς την Αγία Ευφημία

Πώς θα πάω από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στην Πεσσάδα?

Υπάρχουν δύο επιλογές μεταφοράς για να φτάσετε στην Πεσσάδα από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς. Το ένα είναι να κλείσετε ταξί μαζί μας και το άλλο είναι να πάρετε το λεωφορείο με αλλαγή διαδρομής στο Αργοστόλι. Με την πρώτη επιλογή, εξοικονομείτε χρόνο φτάνοντας σε 15 λεπτά. Η δεύτερη επιλογή συνιστάται για ταξιδιώτες με προϋπολογισμό, αλλά είναι αρκετά κουραστική και χρονοβόρα.

Πόσο κοστίζει ένα ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς προς την Πεσσάδα?

Το ταξί κοστίζει 30€ έως 35€ περίπου,εάν αυτό που ψάχνετε είναι μια σταθερή τιμή με πολύ καλό service μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων με την Kefalonia Taxi Service.

Πόσο διαρκεί η μεταφορά από το αεροδρόμιο Κεφαλονιάς προς την Πεσσάδα?

Ο χρόνος μεταφοράς από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στην Πεσσάδα είναι περίπου 15 λεπτά και υπάρχουν δύο διαθέσιμες επιλογές μεταφοράς – ταξί ή λεωφορείο. Εάν επιλέξετε ταξί, θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 15 λεπτά. Ωστόσο, εάν επιλέξετε το λεωφορείο, θα χρειαστεί πολύ περισσότερος χρόνος για να φτάσετε εκεί.

Προηγούμενο άρθρο
Λουρδάς
Επόμενο άρθρο
Πόρος

Κάντε κράτηση τώρα...
Με την Κορυφαία εταιρία Ταξί της Κεφαλονιάς!

Μενού