Κόστος ταξί από το Aεροδρόμιο Κεφαλονιάς προς τον Πόρο

Πόρος

Κόστος ταξί από το Aεροδρόμιο Κεφαλονιάς προς τον Πόρο

Το όμορφο χωριό του Πόρου βρίσκεται 45 χλμ. από την πρωτεύουσα του νησιού το Αργοστόλι, είναι καταπράσινο και βρίσκεται στην νοτιοανατολική πλευρά του νησιού. Η διαδρομή με το ταξί διαρκεί 45 λεπτά.Είναι ένα από τα πρώτα χωριά της Κεφαλονιάς που καλωσόρισε τον οργανωμένο τουρισμό στις αρχές της δεκαετίας του ' 80, αλλά από τα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας και μέχρι σήμερα το θέρετρο Σκάλα έχει γίνει το κύριο τουριστικό αξιοθέατο της περιοχής. Ωστόσο ο Πόρος παραμένει ένα από τα κύρια λιμάνια που συνδέει την Κεφαλονιά με την ηπειρωτική Ελλάδα και τα γειτονικά νησιά.

Ο συνδυασμός βουνού και θάλασσας και η καλή αλιεία που είχε η θάλασσα, κέρδισε πιστό αριθμό επισκεπτών από τα πρώτα χρόνια της τουριστικής ανάπτυξης στο νησί. Αν θέλετε να αποφύγετε τις οργανωμένες διακοπές και να ζήσετε με πιο γνήσιο ελληνικό τρόπο ζωής, ο Πόρος είναι το καλύτερο μέρος στην Κεφαλονιά για ανεξάρτητους ταξιδιώτες. Η μεγάλη παραλία που βρίσκεται μπροστά από το χωριό, είναι μια οργανωμένη παραλία, κοντά σε ταβέρνες και καφετέριες, ιδανική για όσους αναζητούν χαλάρωση.

Πιο βόρεια του χωριού υπάρχει η παραλία Αράγια ή Ραγιά, στην παραλία θα βρείτε άμμο με λίγες άσπρες πέτρες, καθώς και πολύ πράσινο και πεντακάθαρα νερά, είναι καλά οργανωμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες, είναι ιδανική για να απολαύσετε τον ήλιο όλη την ημέρα και ιδανική για μια πρωινή βουτιά.

Το λιμάνι του Πόρου είναι επίσης προτιμότερο από άλλα μέρη νησιού καθώς οι ιδιοκτήτες σκαφών αναζητούν ηρεμία και προστασία της ιδιωτικής τους ζωής και είναι ένα ασφαλές λιμάνι για να αράξουν. Όλες οι απομονωμένες παραλίες της περιοχής, η οποίες είναι προσβάσιμες μόνο με βάρκα, όπως για παράδειγμα η παραλία Κουτσουπιά, μπορεί να προσεγγιστεί από τον Πόρο, είτε με ιδιωτικά είτε με ενοικιαζόμενα σκάφη και οργανωμένες εκδρομές. Τα νησιά της Ιθάκης και της Ζακύνθου βρίσκονται επίσης σε μικρή απόσταση από τον Πόρο και υπάρχουν τακτικά δρομολόγια την καλοκαιρινή περίοδο.

Πώς θα φτάσετε από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στον Πόρο με ταξί

Ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στον Πόρο είναι να κάνετε κράτηση ταξί με την εταιρεία μας. Ο συνολικός χρόνος ταξιδιού με ταξί υπολογίζεται σε περίπου 45 λεπτά για την κάλυψη της απόστασης των 40 χιλιομέτρων. Το ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς για τον Πόρο κοστίζει 60€ έως 65€ περίπου.

Κόστος ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς προς την Αγία Ευφημία

Κόστος ταξί από το αεροδρόμιο Κεφαλονιάς προς τον Πόρο

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ταξί από το Αεροδρόμιο  προς τον Πόρο (ή αντίστροφα) στέλνοντάς μας ένα email, καλώντας μας ή χρησιμοποιώντας την αγαπημένη σας εφαρμογή. Το ταξί κοστίζει 60€ έως 65€ περίπου, γιατί υπάρχουν διακυμάνσεις στα κόμιστρα ανάλογα με τον ακριβή προορισμό, τις συνθήκες κυκλοφορίας και την εποχή του χρόνου (μήνες αιχμής) .Άν αυτό που αναζητάτε είναι σταθερές τιμές και επαγγελματικές υπηρεσίες μεταφοράς , μπορείτε να κάνετε προκράτηση με την Kefalonia Taxi Service ! Ένας οδηγός θα σας παραλάβει το συντομότερο δυνατό και θα σας οδηγήσει γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό σας!

Από πού παίρνω το ταξί

Ο οδηγός θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων κρατώντας μια ταμπέλα με το όνομά σας. Αφού σας υποδεχτεί, θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας στο ταξί που έχετε κάνει κράτηση. Όταν είστε έτοιμοι, ο οδηγός θα ξεκινήσει τη μεταφορά στο κατάλυμά σας.

Απολαύστε τη διαδρομή

Για να διασφαλίσουμε ότι το ταξίδι σας θα εξελιχθεί ομαλά, οι οδηγοί μας είναι επαγγελματίες , φιλικοί και έμπειροι στην παραλαβή σας από το αεροδρόμιο και για την επιστροφή σας σε αυτό.

Το μόνο που σας μένει να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη βόλτα σας στην όμορφη Kefalonia.

Κόστος ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς προς την Αγία Ευφημία

Πώς θα πάω από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στον Πόρο?

Υπάρχουν δύο επιλογές μεταφοράς για να φτάσετε στον Πόρο από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς. Το ένα είναι να κλείσετε ταξί μαζί μας και το άλλο είναι να πάρετε το λεωφορείο με αλλαγή διαδρομής στο Αργοστόλι. Με την πρώτη επιλογή, εξοικονομείτε χρόνο φτάνοντας σε 45 λεπτά. Η δεύτερη επιλογή συνιστάται για ταξιδιώτες με χρηματικό προϋπολογισμό, αλλά είναι αρκετά κουραστική και χρονοβόρα.

Πόσο κοστίζει ένα ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς προς τον Πόρο?

Το ταξί κοστίζει 60€ έως 65 € περίπου, εάν αυτό που ψάχνετε είναι μια σταθερή τιμή μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων με την Kefalonia Taxi Service.

Πόσο διαρκεί η μεταφορά από το αεροδρόμιο Κεφαλονιάς στον Πόρο?

Η συνολική απόσταση από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στον Πόρο είναι 40 χιλιόμετρα και υπάρχουν δύο διαθέσιμες επιλογές μεταφοράς – ταξί ή λεωφορείο. Εάν επιλέξετε ταξί, θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 45 λεπτά. Ωστόσο, εάν επιλέξετε το λεωφορείο πρέπει να πάτε μέσω Αργοστολίου και να πάρετε άλλο λεωφορείο από εκεί.

Προηγούμενο άρθρο
Πεσσάδα
Επόμενο άρθρο
Συνεταιρισμός Ρομπόλας

Κάντε κράτηση τώρα...
Με την Κορυφαία εταιρία Ταξί της Κεφαλονιάς!

Μενού