Σκάλας

Σκάλας

Η Σκάλα απέχει 37 χλμ. από την πρωτεύουσα του νησιού, το Αργοστόλι και το ταξί διαρκεί περίπου 40 λεπτά για να φτάσετε εκεί. Η Σκάλα είναι ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά θέρετρα που χτίστηκε το 1956, μετά τον σεισμό του Αυγούστου του 1953 οπου κατέστρεψε το παλιό χωριό που ήταν λίγο πιο πάνω. Οδηγήστε μέχρι τα ερείπια της Παλιάς Σκάλας όπου μπορείτε να απολαύσετε υπέροχη θέα στην περιοχή.

Είναι το πιο ανεπτυγμένο τουριστικό θέρετρο ολόκληρης της περιοχής, χάρη στη μεγάλη, όμορφη, καλά οργανωμένη παραλία και τα κρυστάλλινα νερά του. Σύγχρονα ξενοδοχεία έχουν χτιστεί στην επίπεδη παραλιακή λωρίδα και οι παραθεριστές έρχονται κατά χιλιάδες. Προς το ηλιοβασίλεμα βγαίνουν από τα δωμάτια του ξενοδοχείου τους για να κάνουν τη βραδινή τους βόλτα στον κεντρικό δρόμο  και την πλατεία του χωριού, όπου υπάρχουν πολλές ταβέρνες, μπαρ, και καταστήματα με σουβενίρ.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τα ερείπια των Ρωμαϊκών Ψηφιδωτών στη Ρωμαϊκή Βίλα. Έχει εξελιχθεί σε μια σημαντική και ζωντανή τουριστική περιοχή τα τελευταία χρόνια που προσφέρει κάτι για όλους! Οι κάτοικοι της Σκάλας ασχολούνται κυρίως με την αλιεία, τη γεωργία και τον τουρισμό.

Η Σκάλα ξεχωρίζει για τη φυσική ομορφιά και το παρθένο καταπράσινο τοπίο καθώς και τα κρυστάλλινα νερά και τους εκπληκτικούς κολπίσκους. Η μεγάλη παραλία βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον οικισμό που περιβάλλεται από υπέροχα πευκοδάση και βραχώδεις σχηματισμούς. Είναι αρκετά ανεπτυγμένη με τουριστικές εγκαταστάσεις και κέντρο θαλάσσιων σπορ.

Από τα πολυπληθή χωριά της Κεφαλονιάς (σχεδόν 760 κατοίκους), που φτάνουν τα 1000 μέτρα με τους γειτονικούς μικρότερους οικισμούς Ρατζακλί, Αλιματάς και Φανιές, συνθέτει το ομώνυμο τοπικό διαμέρισμα της Σκάλας. Προσφέρει τουριστικές υπηρεσίες καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών και των αναγκών. των επισκεπτών του.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ταξί από τη Σκάλα προς το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς ή προς οποιονδήποτε άλλο προορισμό επιθυμείτε στέλνοντάς μας email, καλώντας μας ή χρησιμοποιώντας την αγαπημένη σας εφαρμογή. Ένας οδηγός από το “Kefalonia Taxi Service” θα σας παραλάβει το συντομότερο δυνατό και θα σας οδηγήσει γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό σας!

Λάσσης
Παραλία Μύρτου

Κάντε κράτηση τώρα...
Με την Κορυφαία εταιρία Ταξί της Κεφαλονιάς!

Μενού
Μετάβαση στο περιεχόμενο