Taxi cost from Kefalonia airport to Spartia

Σπαρτιά

Κόστος ταξί από το Aεροδρόμιο Κεφαλονιάς προς τα Σπαρτιά

Τα Σπαρτιά βρίσκονται 12 χλμ. νοτιοανατολικά του Αργοστολίου, της πρωτεύουσας της Κεφαλονιά και διαρκεί περίπου 20 λεπτά με ταξί για να φτάσετε εκεί. Είναι ένα παραδοσιακό ψαροχώρι με άφθονη φυσική ομορφιά που προσελκύει πολλούς επισκέπτες. Η παραλία Σπαρτιά βρίσκεται δίπλα σε έναν απότομο ασβεστολιθικό βράχο γνωστό ως Χατζόκλης. Ο γκρεμός προστατεύει την παραλία από τον απογευματινό ήλιο καθώς και από τους δυνατούς ανέμους.

Η παραλία Σπαρτιά προσφέρει εκπληκτική θέα στο όρος Αίνος και στη γύρω ύπαιθρο, με θέα το νησί της Ζακύνθου. Το μικρό χωριό Σπαρτιά απέχει 2,5 χιλιόμετρα ή είκοσι λεπτά με τα πόδια όπου υπάρχουν μίνι μάρκετ, ταβέρνες και μια όμορφη αμμώδης παραλία σε μικρή απόσταση από το χωριό. Τα θέρετρα της νότιας ακτής του Λουρδάς και Τραπεζάκι είναι κοντά και αξίζει να τα επισκεφθείτε.

Τα Σπαρτιά ήταν το χωριό καταγωγής του Ευάγγελου Πανά, ενός καπετάνιου που διέταξε τους Κεφαλονίτες στρατιώτες του, ενάντια στους Τούρκους στη μάχη του Λάλα στην ηπειρωτική χώρα στον πόλεμο της ανεξαρτησίας. Κάτω από το χωριό υπάρχει ένας απάνεμος όρμος και μια καλή παραλία όπου μπορούν να βρεθούν βάρκες για ενοικίαση. Η θέα στον κόλπο του Λουρδά και μέχρι το όρος Αίνος είναι φανταστική.

Η Σπαρτιά είναι η όαση της ηρεμίας. Οι ελικοειδής δρόμοι σχεδιάστηκαν αρχικά για να κρατούν μακριά τους πειρατές, αλλά τώρα οδηγούν σε εκκλησίες, εστιατόρια και μπαρ.

Αν σας αρέσει να κάνετε μια βόλτα στην παραλία, θα βρείτε ενδιαφέροντες βραχώδεις θύλακες και πισίνες εκεί κοντά. Το νερό είναι κρυστάλλινο και ζεστό. Υπάρχουν επίσης μερικές ταβέρνες στο πίσω μέρος της παραλίας.

Πώς θα φτάσετε από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στα Σπαρτιά με ταξί

Ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στη Σπαρτιά είναι να κάνετε κράτηση ταξί με την εταιρεία μας. Ο συνολικός χρόνος ταξιδιού με ταξί υπολογίζεται σε περίπου 20 λεπτά. Το ταξί από το αεροδρόμιο Κεφαλονιάς προς Σπαρτιά κοστίζει 25€ – 30€  περίπου. 

taxi cost from kefalonia airport to Argostoli

Κόστος ταξί από το αεροδρόμιο Κεφαλονιάς προς τα Σπαρτιά

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ταξί από το Αεροδρόμιο  προς Σπαρτιά (ή αντίστροφα) στέλνοντάς μας ένα email, καλώντας μας ή χρησιμοποιώντας την αγαπημένη σας εφαρμογή. Το ταξί κοστίζει 25€ έως 30€ περίπου, γιατί υπάρχουν διακυμάνσεις στα κόμιστρα ανάλογα με τον ακριβή προορισμό, τις συνθήκες κυκλοφορίας και την εποχή του χρόνου (μήνες αιχμής) .Άν αυτό που αναζητάτε είναι σταθερές τιμές και επαγγελματικές υπηρεσίες μεταφοράς , μπορείτε να κάνετε προκράτηση με την Kefalonia Taxi Service ! Ένας οδηγός θα σας παραλάβει το συντομότερο δυνατό και θα σας οδηγήσει γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό σας!

Από πού παίρνω το ταξί

Ο οδηγός θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων κρατώντας μια ταμπέλα με το όνομά σας. Αφού σας υποδεχτεί, θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας στο ταξί που έχετε κάνει κράτηση. Όταν είστε έτοιμοι, ο οδηγός θα ξεκινήσει τη μεταφορά στο κατάλυμά σας.

Απολαύστε τη διαδρομή

Για να διασφαλίσουμε ότι το ταξίδι σας θα εξελιχθεί ομαλά, οι οδηγοί μας είναι επαγγελματίες , φιλικοί και έμπειροι στην παραλαβή σας από το αεροδρόμιο και για την επιστροφή σας σε αυτό.

Το μόνο που σας μένει να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη βόλτα σας στην όμορφη Κεφαλονιά.

ezgif.com crop 1

Πόσο κοστίζει ένα ταξί από το αεροδρόμιο Κεφαλονιάς προς Σπαρτιά?

Το ταξί κοστίζει 25€ έως 30€ περίπου, εάν αυτό που ψάχνετε είναι μια σταθερή τιμή με πολύ καλό service μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων με την Kefalonia Taxi Service.

Πόσο διαρκεί η μεταφορά από το αεροδρόμιο Κεφαλονιάς στα Σπαρτιά?

Ο χρόνος μεταφοράς από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στη Σπαρτιά είναι περίπου 20 λεπτά.

Προηγούμενο άρθρο
Σάμη
Επόμενο άρθρο
Κάστρο Αγ.Γεωργίου

Κάντε κράτηση τώρα...
Με την Κορυφαία εταιρία Ταξί της Κεφαλονιάς!

Μενού