Σβορωνάτα

Σβορωνάτα

Τα Σβορωνάτα είναι ένα ήσυχο χωριό στα νοτιοδυτικά της Κεφαλονιάς, 9 χιλιόμετρα από το Αργοστόλι , πολύ κοντά στη Λάσση και ακόμα πιο κοντά στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, μόλις 5 λεπτά με ταξί. Παρόλο που είναι γνωστό για την κοντινή του απόσταση από το αεροδρόμιο, είναι ένα ήσυχο και γραφικό μέρος, ιδανικό για χαλαρές διακοπές. Είναι ένα από τα λίγα χωριά της Κεφαλονιάς που μπορούσες να θαυμάσεις την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τον τρόπο που ήταν πριν από τον καταστροφικό σεισμό του 1953.

Έχει πάρει το όνομά του από τον Κορονέλο Σβορώνο που πολέμησε στη Μακεδονία, στην Ελλάδα, το 1912. Είναι ένα από τα λίγα χωριά της Κεφαλονιάς όπου μπορείτε να θαυμάσετε την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τον τρόπο που ήταν πριν από τον καταστροφικό σεισμό του 1953. Είναι αρκετά μια επίπεδη περιοχή, ιδανική για μακρινούς περιπάτους στα ελικοειδή και στενά δρομάκια. Κάντε μια βόλτα νωρίς το βράδυ για να απολαύσετε τους πολύχρωμους κήπους με τις υπέροχες μυρωδιές από κάθε λογής λουλούδια.

Στα Σβορωνάτα υπήρξε τουριστική ανάπτυξη, αλλά ο τόπος έχει διατηρήσει την αίγλη του παρελθόντος και την παραδοσιακή του ταυτότητα. Ως εκ τούτου, θα συναντήσετε στοιχεία της παλιάς τέχνης των ντόπιων σιδηρουργών. Τα Σβορωνάτα προσφέρουν πολλές επιλογές για διαμονή, όπως πολλά νέα θέρετρα και βίλες, υπάρχουν ξενοδοχεία με πισίνες και beach bar για πιο πολυτελείς διακοπές δίπλα στην παραλία και στούντιο. Τα Σβορωνάτα συνδυάζουν την τουριστική ανάπτυξη με την παράδοση, τη φασαρία του αεροδρομίου με ήρεμες διακοπές και υπέροχες παραλίες με πολυσύχναστες πόλεις κοντά.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ταξί από τα Σβορωνάτα προς το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς ή προς όποιον άλλο προορισμό επιθυμείτε στέλνοντάς μας email, καλώντας μας ή χρησιμοποιώντας την αγαπημένη σας εφαρμογή. Ένας οδηγός από την “Kefalonia Taxi Service” θα σας παραλάβει το συντομότερο δυνατό και θα σας οδηγήσει γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό σας!

Άγιος Γεράσιμος
Τραπεζάκι

Κάντε κράτηση τώρα...
Με την Κορυφαία εταιρία Ταξί της Κεφαλονιάς!

Μενού
Μετάβαση στο περιεχόμενο