Κόστος ταξί από το Aεροδρόμιο Κεφαλονιάς προς το Τραπεζάκι

Τραπεζάκι

 

Κόστος ταξί από το Aεροδρόμιο Κεφαλονιάς προς το Τραπεζάκι

Το Τραπεζάκι απέχει 13 χλμ. από το Αργοστόλι και το ταξί διαρκεί περίπου 20 λεπτά για να φτάσετε εκεί. Απέχει επίσης 15 λεπτά από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιά Βρίσκεται κοντά στο χωριό Μουσάτα και σε μικρή απόσταση από το χωριό Λουρδάτα που και τα δύο ανήκαν στον πρώην δήμο Λειβαθούς, στο νότιο τμήμα της Κεφαλονιάς. Στο Τραπεζάκι θα βρείτε μια πολύ μεγάλη αμμουδιά, ψιλή άμμο και πολύ ρηχά νερά ιδανικά για μικρά παιδιά και παιχνίδι στην άμμο. 

Η παραλία δεν έχει κόσμο και είναι σίγουρο ότι θα σας προσφέρει στιγμές ηρεμίας και απομόνωσης, αν είναι αυτό που ψάχνετε. Η γύρω περιοχή είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία της Κεφαλονιάς, με ποικιλία καταλυμάτων για τους επισκέπτες και εξαιρετική οργάνωση. Αν μείνετε στο χωριό Τραπεζάκι, τότε θα είστε το άτομο που θέλει να ξεφύγει από τα πλήθη των κύρια τουριστικά hot spot και απλώς απολαύστε το τοπίο. Είναι το τέλειο μέρος για χαλαρές διακοπές, μακριά από όλα. Βρίσκεται σε μια όμορφη ύπαιθρο ανάμεσα στα θέρετρα της Λάσση , Κατελειός και Σκάλαπερνώντας από τις παρυφές του Αίνου.

Μια μικρή γκάμα από μίνι μάρκετ και ταβέρνες θα βρείτε διάσπαρτα σε όλο το θέρετρο. Παρθένα και ανεπτυγμένη, η παραλία Τραπεζάκι απέχει μόλις ένα χιλιόμετρο. Σε έναν βραχώδη κολπίσκο,θα βρείτε ψιλή άμμο και κρυστάλλινα νερά. Πριν φτάσετε στην παραλία, σε έναν κατάφυτο πευκόφυτο λόφο βρίσκεται η εκκλησία της Παναγίας, όπου μπορείτε να προσκυνήσετε και να θαυμάσετε τη θέα.

Πώς θα φτάσετε από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στο Τραπεζάκι με ταξί

The easiest way to get from Kefalonia Airport to Trapezaki is by booking a taxi with our company. The total travel time by taxi is estimated at around 20 minutes to cover the distance of 12 kilometres. The taxi from Kefalonia airport to Trapezaki costs 30€ to 35€ approximately.

taxi cost from kefalonia airport to Trapezaki

Κόστος ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς προς το Τραπεζάκι

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ταξί από το Αεροδρόμιο  to Trapezaki (vice versa)  by sending us an email,calling us or using your favorite app. The taxi costs 30€ to 35€ approximately, because there are fare fluctuations depending on the exact destination, traffic conditions and time of the year (low/high season) ! If what you are looking for are reliable prices, professional English-speaking drivers and a high customer satisfaction rate, you can always pre-book your ride with Kefalonia Taxi Service ! A driver will pick you up as soon as possible and will drive you quick and safely to your destination!

Από πού παίρνω το ταξί

Ο οδηγός θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων κρατώντας μια ταμπέλα με το όνομά σας. Αφού σας υποδεχτεί, θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας στο ταξί που έχετε κάνει κράτηση. Όταν είστε έτοιμοι, ο οδηγός θα ξεκινήσει τη μεταφορά στο κατάλυμά σας.

Απολαύστε τη διαδρομή

Για να διασφαλίσουμε ότι το ταξίδι σας θα εξελιχθεί ομαλά, οι οδηγοί μας είναι επαγγελματίες , φιλικοί και έμπειροι στην παραλαβή σας από το αεροδρόμιο και για την επιστροφή σας σε αυτό.

Το μόνο που σας μένει να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη βόλτα σας στην όμορφη Κεφαλονιά.

taxi cost from kefalonia airport to Trapezaki

Πώς θα πάω από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στο Τραπεζάκι?

Υπάρχουν δύο επιλογές μεταφοράς για να φτάσετε στο Αργοστόλι από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς. Το ένα είναι να κλείσετε ένα ταξί μαζί μας και το άλλο είναι να πάρετε λεωφορείο με αλλαγή διαδρομής στο Αργοστόλι. 

Πόσο κοστίζει ένα ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς προς το Τραπεζάκι?

Το ταξί κοστίζει 30€ έως 35€ περίπου,εάν αυτό που ψάχνετε είναι μια σταθερή τιμή με πολύ καλό service μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων με την Kefalonia Taxi Service.

Πόσο διαρκεί η μεταφορά από το αεροδρόμιο Κεφαλονιάς στο Τραπεζάκι?

Η συνολική απόσταση από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στο Τραπεζάκι είναι 12 χιλιόμετρα και το ταξί χρειάζεται περίπου 20 λεπτά.

Προηγούμενο άρθρο
Σβορωνάτα
Επόμενο άρθρο
Παραλία Ξί

Κάντε κράτηση τώρα...
Με την Κορυφαία εταιρία Ταξί της Κεφαλονιάς!

Μενού