Κόστος ταξί από το Aεροδρόμιο Κεφαλονιάς προς το Ξί

Παραλία Ξί

Κόστος ταξί από το Aεροδρόμιο Κεφαλονιάς προς το Ξί

Η παραλία Ξι είναι σίγουρα μια από τις πιο διάσημες παραλίες της Κεφαλονιά που χαρακτηρίζεται από τους λευκούς βραχώδεις λόφους που περιβάλλουν την παραλία και την κοκκινωπή άμμο. Είναι πολύ μακριά με το αυτοκίνητο από το Αργοστόλι περίπου 40 km και 10 km από το Ληξούρι. Η παραλία πήρε το όνομά της από τον όρμο που έχει το σχήμα του γράμματος Χ. Είναι μια παραλία με Γαλάζια Σημαία. Η άμμος κλίνει αρκετά ήπια, ώστε να μπορεί κανείς να βγει σε απόσταση από την ακτή. Οι χώροι της παραλίας που βρίσκονται κοντά σε ξενοδοχεία/διαμερίσματα και στούντιο είναι ανεπτυγμένοι και οργανωμένοι με ξαπλώστρες και σκιές. Οι περιοχές που είναι μακριά από ανέσεις παρουσιάζουν μια πιο φυσική πτυχή.

Τα γύρω ιζήματα και τα βράχια στην παραλία Xi αποτελούνται από έναν λευκό πηλό, ο οποίος διαβρώνεται από τη βροχή. Καλοφτιαγμένοι δρόμοι οδηγούν στις παραλιακές περιοχές. Στο τέλος των δρόμων, ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων βρίσκεται κοντά σε ταβέρνες.

Υπάρχουν πολλές μεγάλες ταβέρνες που προσφέρουν ποτά και γεύματα σε μήκος 4 χιλιομέτρων της παραλίας. Η παραλία είναι αρκετά καλά οργανωμένη με ψάθινες ομπρέλες και ξαπλώστρες. Μπορεί να είναι γεμάτη κόσμο στο απόγειο της τουριστικής περιόδου, από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο.

Χαρακτηρίζεται από τους γκρίζους βραχώδεις λόφους του (20-30 μέτρα ύψος) που περιβάλλουν την παραλία και την κοκκινοκαφέ άμμο. Πολλοί άνθρωποι τρίβουν το σώμα και το πρόσωπό τους με τον πηλό των γύρω απότομων βράχων, καθώς λέγεται ότι έχει καθαριστικές ιδιότητες. Ο γκρίζος πηλός, σύμφωνα με τους αρχαίους και σύγχρονους επιστήμονες, έχει φαρμακευτικές ιδιότητες που μπορούν να θεραπεύσουν δερματικές παθήσεις και να επουλώσουν πληγές. Χρησιμοποιείται για αποτοξίνωση και πολλές άλλες διαταραχές και τραυματισμούς.

Γύρω από την περιοχή θα βρείτε πολλές ταβέρνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και μικρά καταστήματα. Διάφορα ξενοδοχεία είναι επίσης διαθέσιμα για τη διαμονή σας.

Πώς θα φτάσετε από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στο Ξί με ταξί

Ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στο Ξι είναι να κάνετε κράτηση ταξί με την εταιρεία μας. Ο συνολικός χρόνος ταξιδιού με ταξί υπολογίζεται σε περίπου 60 λεπτά για την κάλυψη της απόστασης των 50 χιλιομέτρων. Το ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στο Ξι κοστίζει 70€ έως 75€ περίπου.

taxi cost from kefalonia airport to Xi

Κόστος ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς προς το Ξί

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ταξί από το Αεροδρόμιο  προς Ξί (ή αντίστροφα) στέλνοντάς μας ένα email, καλώντας μας ή χρησιμοποιώντας την αγαπημένη σας εφαρμογή. Το ταξί κοστίζει 70€ έως 75€ περίπου, γιατί υπάρχουν διακυμάνσεις στα κόμιστρα ανάλογα με τον ακριβή προορισμό, τις συνθήκες κυκλοφορίας και την εποχή του χρόνου (μήνες αιχμής) ! Άν αυτό που αναζητάτε είναι σταθερές τιμές και επαγγελματικές υπηρεσίες μεταφοράς , μπορείτε να κάνετε προκράτηση με την Kefalonia Taxi Service ! Ένας οδηγός θα σας παραλάβει το συντομότερο δυνατό και θα σας οδηγήσει γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό σας!

Από πού παίρνω το ταξί

Ο οδηγός θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων κρατώντας μια ταμπέλα με το όνομά σας. Αφού σας υποδεχτεί, θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας στο ταξί που έχετε κάνει κράτηση. Όταν είστε έτοιμοι, ο οδηγός θα ξεκινήσει τη μεταφορά στο κατάλυμά σας.

Απολαύστε τη διαδρομή

Για να διασφαλίσουμε ότι το ταξίδι σας θα εξελιχθεί ομαλά, οι οδηγοί μας είναι επαγγελματίες , φιλικοί και έμπειροι στην παραλαβή σας από το αεροδρόμιο και για την επιστροφή σας σε αυτό.

Το μόνο που σας μένει να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη βόλτα σας στην όμορφη Κεφαλονιά.

taxi cost from kefalonia airport to Xi

Πώς θα πάω από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στο Ξί?

Υπάρχουν δύο επιλογές μεταφοράς για να φτάσετε στο Ξι από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς. Το ένα είναι να κλείσετε ένα ταξί μαζί μας για να πάτε κατευθείαν στο Ξι και το άλλο είναι να πάρετε το λεωφορείο για το λιμάνι του Αργοστολίου, μετά να πάρετε το πλοίο για να πάτε απέναντι στο Ληξούρι και μετά ένα άλλο ταξί για να φτάσετε στο Ξι. 

Πόσο κοστίζει ένα ταξί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς προς το Ξί?

Το ταξί κοστίζει 70€ έως 75 € περίπου, εάν αυτό που ψάχνετε είναι μια σταθερή τιμή με πολύ καλό service μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων με την Kefalonia Taxi Service.

Πόσο διαρκεί η μεταφορά από το αεροδρόμιο Κεφαλονιάς στο Ξί?

Η συνολική απόσταση από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στο Ξι είναι 50 χιλιόμετρα. και το ταξί διαρκεί περίπου 60 λεπτά.

Προηγούμενο άρθρο
Τραπεζάκι
Επόμενο άρθρο
Παραλία Αντίσαμος

Κάντε κράτηση τώρα...
Με την Κορυφαία εταιρία Ταξί της Κεφαλονιάς!

Μενού