Ζητήστε Προσφορά

Ειδικευόμαστε στις μεταφορές με ταξί από και προς το αεροδρόμιο και τα λιμάνια της Κεφαλονιάς τόσο για άτομα όσο και για γκρούπ, με έμφαση στην ευγενική και άρτια επαγγελματική προσωπική εξυπηρέτηση σε προσιτές τιμές. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, 24 ώρες την ημέρα , 7 ημέρες την εβδομάδα. Μια επαγγελματική και αξιόπιστη εταιρεία είναι αυτό που χρειάζεστε για να μεταφέρετε τον εαυτό σας, τους πελάτες και την οικογένειά σας .

Ευελιξία

Εδώ στο "Kefalonia Taxi Service" μπορούμε να καλύψουμε όλες τις μεταφορικές σας ανάγκες, είτε πρόκειται για 4-8 θέσεις για Μεταφορές από και προς το Αεροδρόμιο/Λιμάνια της ΚεφαλονιάςΕκδρομές, βραδινή έξοδο ή έξοδο για ψώνια ή μέχρι και πούλμαν 19 θέσεων για την όποια περίσταση το χρειαστείτε!Ο στόλος μας από 4θέσια αυτοκίνητα διατίθενται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Είτε επιθυμείτε ένα στάνταρ 4θέσιο αυτοκίνητο είτε ένα πιο πολυτελές μοντέλο για να φτάσετε με στυλ ή μεγαλύτερα γκρούπ , μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα μίνι λεωφορείο (έως 19 άτομα + οδηγό) ή ένα βαν (έως 8 άτομα+ οδηγό). Απλά επικοινωνήστε και πείτε μας τι επιθυμείτε!

Θα λάβετε μια προσφορά

Κάντε Κράτηση

Εάν θέλετε μια προσφορά για ένα ταξίδι που σχεδιάζετε στην Κεφαλονιά , μπορείτε να μας καλέσετε, να χρησιμοποιήσετε την αγαπημένη σας εφαρμογή, να μας στείλετε ένα email ή να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα κράτησης και θα λάβετε μια προσφορά το συντομότερο δυνατό. Η τιμή που σας αποστέλουμε είναι η τιμή που πληρώνετε χωρίς κρυφές χρεώσεις!

Από τη στιγμή που θα έρθετε σε επαφή μαζί μας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι η κράτηση και η μεταφορά σας θα πραγματοποιηθούν όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Αυτό σημαίνει ένα κλιματιζόμενο όχημα προσαρμοσμένο στον αριθμό των επιβατών και στις απαιτήσεις αποσκευών που καθορίζετε καθώς επίσης και ένας έμπειρος και εξυπηρετικός οδηγός με εκτεταμένη γνώση της περιοχής.

Μενού