Ενδεικτικές Τιμές

Στον παρακάτω ενδεικτικό τιμοκατάλογο, θα βρείτε το κατά προσέγγιση κόστος μεταφοράς από το αεροδρόμιο προς τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Κεφαλονιάς. Χωρίς κρυφές και επιπλέον χρεώσεις. Εάν δεν βλέπετε τον προορισμό που σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε μαζί μας και θα λάβετε μια προσφορά μέσα σε λίγα λεπτά.

Εάν σκοπεύετε να επισκεφθείτε την Κεφαλονιά, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε την επίσκεψή σας χωρίς άγχος. Παρέχουμε μεταφορές για μεμονωμένα άτομα και γκρουπ , για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους. Η μεταφορά ξεκινά από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς προς οποιονδήποτε προορισμό σε όλο το νησί. Διαθέτουμε μεγάλο στόλο οχημάτων, ταξί, βαν, και πούλμαν για μεγαλύτερες ομάδες ατόμων. Οι τιμές μας είναι «all inclusive» και σταθερές για όλη την Κεφαλονιά.

Επιλέξτε τον αγαπημένο σας προορισμό και δείτε τον ενδεικτικό τιμοκατάλογο. Όταν το κάνετε, συμπληρώστε την φόρμα κράτησης "Κάντε Κράτηση" Η "KTS team" θα σας στείλει μια προσφορά για τον αγαπημένο σας προορισμό το συντομότερο δυνατό. Ο οδηγός μας θα σας περιμένει στις αφίξεις του αεροδρομίου. Θα κρατάει έναν πίνακα με το όνομά σας και θα σας μεταφέρει στον προορισμό σας γρήγορα και χωρίς άγχος.

Πάρτε Προσφορά

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες ταξί σε όλη την Κεφαλονιά. Η ομάδα των οδηγών μας και το εξυπηρετικό φιλικό προσωπικό είναι πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει σε όλες τις ανάγκες σας. Απλώς καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά. Είμαστε πλέον οι ηγέτες της αγοράς στην παροχή προ-κρατημένων υπηρεσιών μεταφοράς στην Κεφαλονιά. Έχουμε επίσης μεταφέρει χιλιάδες τουρίστες, επιχειρηματίες, ταξιδιώτες σε όλα τα μέρη του νησιού. Είμαστε περήφανοι για την εξαιρετική εξυπηρέτηση που προσφέρουμε και τις ανταγωνιστικές τιμές μας. 

Για 4θέσιο Ταξί, ενδεικτικός τιμοκατάλογος ανάλογα με το πού βρίσκεται το κατάλυμά στον προορισμό σας και την εποχή του χρόνου που επιθυμείτε να κλείσετε ταξί (χαμηλή περίοδος/υψηλή περίοδος).

Για Mini bus & Van τιμοκατάλογος, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε για το κόστος της μεταφοράς σας.

ΠροόρισμοςΈνδ.ΤιμήΧρόνος
Αεροδρόμιο από/προς Αγία Ευφημία60€ - 65€ 45'- 50'
Αεροδρόμιο από/προς Αργοστόλι20€ - 25€10'- 15'
Αεροδρόμιο από/προς Άσσος 70€ - 75€ 45'- 50'
Αεροδρόμιο από/προς Φισκάρδο85€ - 90€60' - 75'
Αεροδρόμιο από/προς Κατέλιος45€ - 50€35'- 40'
Αεροδρόμιο από/προς Λάσση 20€ - 25€ 10' - 15'
Αεροδρόμιο από/προς Ληξούρι (και γύρω περιοχές)60€ - 80€45' - 60'
Αεροδρόμιο από/προς Πόρο60€ - 65€45' - 50'
Αεροδρόμιο από/προς Σάμη55€ - 60€ 40' - 45'
Αεροδρόμιο από/προς Σκάλα 55€ - 60€45' - 50'
Αεροδρόμιο από/προς Τραπεζάκι/Λουρδά30€ - 35€20' - 25'

Μενού
Μετάβαση στο περιεχόμενο