Ενδεικτικές τιμές

Στον παρακάτω ενδεικτικό τιμοκατάλογο, θα βρείτε το κατά προσέγγιση κόστος μεταφοράς με ταξί από το αεροδρόμιο προς τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Κεφαλονιά.. Χωρίς κρυφές και επιπλέον χρεώσεις. Εάν δεν βλέπετε τον προορισμό που σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε με την "KTS team " και θα λάβετε μια προσφορά μέσα σε λίγα λεπτά.

Εάν σκοπεύετε να επισκεφθείτε την Κεφαλονιά, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε την επίσκεψή σας χωρίς άγχος. Παρέχουμε μεταφορές για μεμονωμένα άτομα και γκρουπ , για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους. Η μεταφορά ξεκινά από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς προς οποιονδήποτε προορισμό σε όλο το νησί. Διαθέτουμε μεγάλο στόλο οχημάτων, ταξί, βαν, και πούλμαν για μεγαλύτερες ομάδες ατόμων. Οι τιμές μας είναι «all inclusive» και σταθερές για όλη την Κεφαλονιά.

Επιλέξτε τον αγαπημένο σας προορισμό και δείτε τον ενδεικτικό τιμοκατάλογο. Όταν το κάνετε, συμπληρώστε την φόρμα κράτησης "Ζητήστε προσφορά" και η "KTS team" μας θα σας στείλει μια προσφορά με το κόστος ταξί για τον αγαπημένο σας προορισμό το συντομότερο δυνατό. Ο οδηγός μας θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου. Θα κρατάει έναν πίνακα με το όνομά σας και θα σας μεταφέρει στον προορισμό σας γρήγορα και χωρίς άγχος.

Ζητήστε Προσφορά

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες ταξί σε όλη την Κεφαλονιά. Η ομάδα των οδηγών μας και το εξυπηρετικό φιλικό προσωπικό είναι πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει σε όλες τις ανάγκες σας. Απλώς καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά. Είμαστε πλέον οι ηγέτες της αγοράς στην παροχή προ-κρατημένων υπηρεσιών μεταφοράς στην Κεφαλονιά. Έχουμε επίσης μεταφέρει χιλιάδες τουρίστες, επιχειρηματίες, ταξιδιώτες σε όλα τα μέρη του νησιού. Είμαστε περήφανοι για την εξαιρετική εξυπηρέτηση που προσφέρουμε και τις ανταγωνιστικές τιμές μας. 

Για 4θέσιο Ταξί, ενδεικτικός τιμοκατάλογος ανάλογα με το πού βρίσκεται το κατάλυμά στον προορισμό σας και την εποχή του χρόνου που επιθυμείτε να κλείσετε ταξί (χαμηλή περίοδος/υψηλή περίοδος).

Για Πούλμαν και Βαν τιμοκατάλογο, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε για το κόστος της μεταφοράς σας.

Από το Αεροδρόμιο για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς (και αντίστροφα):


From / To EFL Aiport


Προορισμός

Cost

Time

https://kefaloniataxiservice.gr/destination/agia-efimia-taxi/

Agia Efimia

60€ -65€ 

45 min.

https://kefaloniataxiservice.gr/destination/argostoli-taxi/

Αργοστόλι.

20€ -25€ 

15 min.

Άσσος

70€ -75€ 

55 min.

Φισκάρδο

85€ -90€ 

75 min.

Κατελειός

45€ -50€ 

40 min.

Λάσση

20€ -25€ 

10 min.

Πόρος

60€ -65€ 

50 min.

Σάμη

55€ -60€ 

45 min.

Σκάλα

55€ -60€ 

45 min.

Λουρδάς

30€ -35€ 

25 min.

Ληξούρι & γύρω Περιοχές

60€ -80€ 

60 - 70 min.

Πεσσάδα

25€ -30€ 

20 min.

Μενού