Ενδεικτικές τιμές

Στον παρακάτω ενδεικτικό τιμοκατάλογο, θα βρείτε το κατά προσέγγιση κόστος μεταφοράς με ταξί από το αεροδρόμιο προς τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Κεφαλονιά. Χωρίς κρυφές και επιπλέον χρεώσεις. Εάν δεν βλέπετε τον προορισμό που σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε με την "KTS team " και θα λάβετε μια προσφορά μέσα σε λίγα λεπτά.

Εάν σκοπεύετε να επισκεφθείτε την Κεφαλονιά, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε την επίσκεψή σας χωρίς άγχος. Παρέχουμε μεταφορές για μεμονωμένα άτομα και γκρουπ , για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους. Η μεταφορά ξεκινά από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς προς οποιονδήποτε προορισμό σε όλο το νησί. Διαθέτουμε μεγάλο στόλο οχημάτων, ταξί, βαν, και πούλμαν για μεγαλύτερες ομάδες ατόμων. Οι τιμές μας είναι «all inclusive» και σταθερές για όλη την Κεφαλονιά.

Επιλέξτε τον αγαπημένο σας προορισμό και δείτε τον ενδεικτικό τιμοκατάλογο. Όταν το κάνετε, συμπληρώστε την φόρμα κράτησης "Ζητήστε προσφορά" και η "KTS team" θα σας στείλει μια προσφορά με το κόστος ταξί για τον αγαπημένο σας προορισμό το συντομότερο δυνατό. Ο οδηγός μας θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου. Θα κρατάει έναν πίνακα με το όνομά σας και θα σας μεταφέρει στον προορισμό σας γρήγορα και χωρίς άγχος.

Πάντα Έτοιμοι, Πάντα Αξιόπιστοι

Η εταιρεία μας είναι η κορυφαία υπηρεσία ταξί στο νησί και όχι απλώς μια ακόμη εταιρεία ταξί που δραστηριοποιείται στις μεταφορές επιβατών.

Είτε ψάχνετε για ταξί για το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς είτε απλά για μια άνετη διαδρομή πίσω στο ξενοδοχείο σας, η Kefalonia Taxi Service θα σας μεταφέρει άμεσα,άνετα και με ασφάλεια. Από το αεροδρόμιο προς οποιονδήποτε προορισμό της επιλογής σας, από το ξενοδοχείο σας μέχρι το αεροδρόμιο/λιμάνι/τα αξιοθέατα, η εταιρεία μας είναι η καλύτερη επιλογή.

Όλοι οι οδηγοί της Κεφαλονιάς Taxi Service είναι πιστοποιημένοι με την ειδική άδεια που είναι εγκεκριμένη και υποχρεωτική από το ελληνικό υπουργείο Μεταφορών. Είμαστε εδώ για εσάς για να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την καλύτερη εμπειρία στις μετακινήσεις σας στο νησί της Κεφαλονιάς!

Η εταιρεία διασφαλίζει ότι το ταξί σας θα είναι πάντα στην ώρα του και ότι θα σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσία ταξί. Η επαγγελματική υπηρεσία ταξί για εμάς είναι η ύψιστη προτεραιότητα όπως και οι ευχαριστημένοι πελάτες μας. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε και να παραμείνουμε η καλύτερη υπηρεσία ταξί στην Κεφαλονιά!

Ζητήστε Προσφορά

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες ταξί σε όλη την Κεφαλονιά. Η ομάδα των οδηγών μας και το εξυπηρετικό φιλικό προσωπικό είναι πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει σε όλες τις ανάγκες σας. Απλώς καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά. Είμαστε πλέον οι ηγέτες της αγοράς στην παροχή προ-κρατημένων υπηρεσιών μεταφοράς στην Κεφαλονιά. Έχουμε επίσης μεταφέρει χιλιάδες τουρίστες, επιχειρηματίες, ταξιδιώτες σε όλα τα μέρη του νησιού. Είμαστε περήφανοι για την εξαιρετική εξυπηρέτηση που προσφέρουμε και τις ανταγωνιστικές τιμές μας. 

Για 4θέσιο Ταξί, ενδεικτικός τιμοκατάλογος ανάλογα με το πού βρίσκεται το κατάλυμά στον προορισμό σας και την εποχή του χρόνου που επιθυμείτε να κλείσετε ταξί (χαμηλή περίοδος/υψηλή περίοδος).

Για Πούλμαν και Βαν τιμοκατάλογο, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε για το κόστος της μεταφοράς σας.

Από το Αεροδρόμιο για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς (και αντίστροφα):


From / To EFL Aiport


Προορισμός

Cost


Time

https://kefaloniataxiservice.gr/destination/agia-efimia-taxi/

Agia Efimia

60€ -65€ 

45 min.

https://kefaloniataxiservice.gr/destination/argostoli-taxi/

Αργοστόλι

20€ -25€ 

15 min.

Άσσος

70€ -75€ 

55 min.

Φισκάρδο

85€ -90€ 

75 min.

Κατελειός

50€ -55€ 

40 min.

Λάσση

20€ -25€ 

10 min.

Πόρος

60€ -65€ 

50 min.

Σάμη

60€ -65€ 

45 min.

Σκάλα

60€ -65€ 

45 min.