Εκδρομές

Εκδρομές

Η “Kefalonia Taxi Service” προσφέρει πακέτα εκδρομών που καλύπτουν γεωγραφικά όλο το νησί της Κεφαλονιάς και όλα τα αξιοθέατα όπως π.χ. η Λίμνη Μελισσάνη, Σπήλαιο Δρογκαράτης, Παραλία Μύρτου, Φισκάρδο, Κάστρο Αγίου Γεωργίου, Συνεταιρισμός Ρομπόλας σε προσιτές τιμές. Εξερευνήστε την ομορφιά του νησιού σε γραφικά αξιοθέατα, παραλίες και αρχαιολογικούς χώρους που κόβουν την ανάσα, όπως ποτέ άλλοτε. Είμαστε οι ειδικοί για τις εκδρομές!

Όλα τα μέλη του προσωπικού μας μιλούν άπταιστα αγγλικά και γνωρίζουν την ιστορία της ΚεφαλονιάΜε το πάθος και την αγάπη για το νησί μας, μπορούμε να κάνουμε την επίσκεψή σας κάτι παραπάνω από ξεχωριστή.

Προσφέρουμε οργανωμένες εκδρομές και η διάρκεια καθεμιάς από αυτές μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες και το χρονοδιάγραμμα κάθε πελάτη. Εξερευνήστε την Κεφαλονιά μαζί μας και θαυμάστε τις όμορφες παραλίες και τα αξιοθέατα!

Η “Kefalonia Taxi Service” είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Κεφαλονιά

Οι εκδρομές μας με ταξί σάς επιτρέπουν να απολαύσετε μια αποκλειστική εμπειρία περιήγησης στα αξιοθέατα του νησιου. Μακριά από τα πλήθη και βλέποντας τα καλύτερα μερη της Κεφαλονιάς οπως τις πολυαγαπημένες παραλίες, αρχαιολογικούς χώρους, τοπική κουζίνα, έθιμα και αξιοθέατα που κόβουν την ανάσα.

Αντί να ακολουθούμε τις τυπικές τουριστικές διαδρομές, μπορούμε να προσαρμόσουμε την εκδρομή σας ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας. Τα αξιοθέατα του νησιού που θέλετε περισσότερο να δείτε! Μεγιστοποιούμε τον χρόνο που αφιερώνετε στα αξιοθέατα και τις αναμνήσεις που δημιουργείτε.
 

Εκδρομές στα αξιοθέατα

Ψάχνετε για κάτι πραγματικά αυθεντικό στην Κεφαλονιά; Οι οδηγοί ταξί της εταιρείας μας γνωρίζουν την ιστορία, την κληρονομιά, τα μέρη και τους ανθρώπους της Κεφαλονιάς.

Με τόσα πολλά υπέροχα πράγματα να κάνετε στην Κεφαλονιά, μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρετε από πού να ξεκινήσετε! Η γκάμα των περιηγήσεων με ταξί στα αξιοθέατα έχει σχεδιαστεί για να σας δείξει τα καλύτερα του νησιού μας.  

Check Αρχαιολογικοί χώροι και ιστορικά αξιοθέατα.

Check Παραδοσιακά χωριά και γραφικές τοποθεσίες.

Check Σημαντικά μοναστήρια και εντυπωσιακές εκκλησίες.

Check Παραλίες που κόβουν την ανάσα και υπέροχες διαδρομές.

Check Βιοτεχνίες και εργαστήρια λαϊκής ή παραδοσιακής τέχνης καθώς και εξαίσια οινοποιεία.

Check Πολυσύχναστες αγορές και εστιατόρια ή ταβέρνες με παραδοσιακή και θαλασσινή κουζίνα.

Κοιτάξτε τις εκδρομές που σας προτείνουμε παρακάτω ή επικοινωνήστε μαζί μας εάν έχετε ειδικά αιτήματα και η εταιρία μας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να πραγματοποιήσει και να ανταποκριθεί στα αιτήματά σας: 

Εκδρομές