Εκδρομές

Το “Kefalonia Taxi Service” προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα πακέτα εκδρομών/τούρ που καλύπτουν γεωγραφικά ολόκληρο το νησί της Κεφαλονιάς και όλα τα αξιοθέατα όπως η λίμνη Μελισσάνη, το Σπήλαιο Δρογκαράτης, η παραλία του Μύρτου, το Φισκάρδο, το Κάστρο του Αγίου Γεωργίου κ.λπ. σε προσιτές τιμές. Εξερευνήστε την ομορφιά του νησιού σε γραφικά αξιοθέατα, παραλίες που κόβουν την ανάσα και αρχαιολογικούς χώρους, όπως ποτέ άλλοτε.

Όλα τα μέλη του προσωπικού μας μιλούν άπταιστα αγγλικά και γνωρίζουν την ιστορία της Κεφαλονιάς. Με το πάθος μας και τις προσωπικές μας πληροφορίες ως ντόπιοι, μπορούμε να κάνουμε την επίσκεψή σας κάτι παραπάνω από ξεχωριστή.

Προσφέρουμε οργανωμένες εκδρομές και η διάρκεια καθεμιάς από αυτές τις εκδρομές μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες και το χρονοδιάγραμμα κάθε πελάτη. Εξερευνήστε την Κεφαλονιά μαζί μας και θαυμάστε τις όμορφες παραλίες και τα αξιοθέατα!

Δείτε τις εκδρομές/περιηγήσεις που προσφέρουμε παρακάτω ή επικοινωνήστε μαζί μας εάν έχετε ειδικά αιτήματα και η ομάδα μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να πραγματοποιήσει τα αιτήματά σας:

Favorite Island Tour

Εξερευνήστε τα καλύτερα σημεία της Κεφαλονιάς όπως το εντυπωσιακό σπήλαιο με σταλαγμίτες και σταλακτίτες «Δρογκαράτη», το πανέμορφο ψαροχώρι της Σάμης όπου γυρίστηκε η ταινία «Το μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι», το εκπληκτικό υπόγειο λίμνοσπήλαιο της «Μελισσάνης», το γραφικό ψαροχώρι της Αγίας Ευφημίας και το στολίδι των παραλιών στην Κεφαλονιά, ο Μύρτος! Μια εκδρομή που πρέπει να κάνετε! 

 Αργοστόλι    το Σπήλαιο Δρογκαράτης     Σάμη     Λίμνη Μελισσάνη    Αγία Ευφημία    Παραλία Μύρτου   Αργοστόλι  

Premium Island Tour

Η μεγάλη εκδρομή/περιήγηση της Κεφαλονιάς, όπου μπορείτε να εξερευνήσετε ακόμα πιο όμορφα αξιοθέατα του νησιού όπως το ενετικό κάστρο του Αγίου Γεωργίου που χτίστηκε τον 12ο αιώνα, το οινοποιείο Ρομπόλα όπου μπορείτε να δοκιμάσετε το τοπικό κρασί της Κεφαλονιάς, το εντυπωσιακό σπήλαιο με τους σταλαγμίτες και σταλακτίτες «Δρογκαράτη», το πανέμορφο ψαροχώρι της Σάμης όπου γυρίστηκε η ταινία «Το μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι», το μαγευτικό υπόγειο λίμνοσπήλαιο της «Μελισσάνης», το γραφικό ψαροχώρι της Αγίας Ευφημίας, το παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο χωριό Φισκάρδο, το μικρό και γοητευτικό χωριό της Άσσου και το στολίδι των παραλιών στην Κεφαλονιά, ο Μύρτος!

  Αργοστόλι    Saint George’s Castle    Robola Cooperative   το Σπήλαιο Δρογκαράτης   Σάμη   Λίμνη Μελισσάνη    Αγία Ευφημία    Fiscardo    Assos   Παραλία Μύρτου    Αργοστόλι  

Η χρονική περίοδος και οι προορισμοί των περιηγήσεων είναι ευέλικτη και υπόκεινται στην επιλογή των πελατών! Μπορεί να είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο σε χρονική διάρκεια και μπορεί να διευθετηθεί από την εταιρεία μας η όποια αλλαγή.

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται εισιτήρια εισόδου.

Μενού
Μετάβαση στο περιεχόμενο