Υπηρεσίες

Η Kefalonia Taxi Service είναι η κορυφαία υπηρεσία ταξί στο νησί. Παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες ταξί σε ανταγωνιστικές τιμές και λειτουργούμε 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ίδια υψηλή ποιότητα από επαγγελματίες οδηγούς!

Σας παρέχουμε μεταφορές με ταξί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας προς οπουδήποτε θέλετε να επισκεφτείτε είτε τοπικά είτε πιο μακριά. Ίσως θέλετε να επισκεφθείτε την εκπληκτική Λίμνη Μελισσάνη και την παραλία Μύρτος ή ίσως να πάτε για ψώνια στο Αργοστόλι. Άν Θα λάβετε μια προσφορά θα σας πάμε εκεί που θέλετε!

Όποιος κι αν είναι ο προϋπολογισμός σας και ανεξάρτητα από το πόσοι άνθρωποι ταξιδεύουν, έχουμε ένα όχημα ιδανικό για εσάς. Τα άνετα οχήματά μας είναι ιδανικά όταν θέλετε απλώς να φτάσετε από το Α στο Β μέρος χωρίς ταλαιπωρία, ενώ η γκάμα των οχημάτων μας και οι ποιοτικές υπηρεσίες μεταφοράς θα προσθέσουν αυτή την πινελιά στυλ σε κάθε ταξίδι σε εξαιρετικές τιμές.

Αποστολή, Όραμα και Αξίες

Ο κόσμος εξελίσσεται, όπως και οι υπηρεσίες που παρέχουν οι εταιρείες στους πελάτες τους. Το να ανήκεις στο μέλλον σημαίνει να αναζητάς αυτά τα μέσα για τη δημιουργία μιας καλύτερης υπηρεσίας και της καλύτερης σχέσης ποιότητας/τιμής για τους πελάτες σου. Η εταιρεία μας έχει μεγάλο όραμα και μια καλά καθορισμένη αποστολή. Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε έναν μακροπρόθεσμο δρόμο για την εταιρεία μας και επίσης μια φιλική συνεργασία με τους πελάτες μας.

Αποστολή της εταιρείας είναι να βοηθά συνεχώς στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μεταφοράς στην Κεφαλονιά τόσο για τους πελάτες όσο και για τους οδηγούς. Αφιερώνουμε τον χρόνο και τις προσπάθειές μας έχοντας κατά νου έναν σαφώς καθορισμένο σκοπό – αυτόν της παροχής καλύτερων υπηρεσιών στον τομέα της μεταφοράς με ταξί. 

Το όραμα της εταιρείας είναι να διατηρήσει την ηγετική θέση στις μεταφορές της Κεφαλονιά.Για αυτό προσπαθούμε συνεχώς να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να αυξήσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Λύσεις για κάθε Μεταφορά

Ταξιδεύετε σε γκρούπ; Μην ανησυχείτε, το έχουμε καλύψει με μια μεγάλη επιλογή από βαν και πούλμαν που καλύπτουν όλους τους προϋπολογισμούς και τις ανάγκες, από τις πιο μικρές έως τις πιο απαιτητικές και ακόμη μεγαλύτερα οχήματα για μεγαλύτερα γκρούπ.

Μην περιμένετε άλλο σε ουρές για ταξί χωρίς να γνωρίζετε την τιμή. Μη χάνετε χρόνο και κάντε μία online κράτηση για το ταξί σας στην ιστοσελίδα μας. Η εταιρεία μας προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες μεταφοράς με ευθύνη και ασφάλεια. Η Kefalonia Taxi Service καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να οργανώσει την μεταφοράς σας υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, στην καλύτερη τιμή, από ή προς το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς ή οπουδηποτε αλλού θέλετε. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις αποσκευές σας, ο οδηγός σας θα σας τις μεταφέρει στο ταξί. Εάν έχετε αεροπλάνο να προλάβετε, η εταιρεία μας είναι η ιδανική λύση για να φτάσετε στην ώρα σας και χωρίς άγχος. Για άλλη μια φορά σας προσφέρουμε μια απλή και αποτελεσματική λύση για τη μεταφορά σας με ταξί, βαν ή πούλμαν στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς.

Χαλαρώστε και απολαύστε την γραφική διαδρομή στην Κεφαλονιά!

Services - Kefalonia Taxi Service

Συνάντηση & υποδοχή στο αεροδρόμιο

Δωρεάν Ακύρωση

Κλείστε απ'ευθείας με εμάς χωρίς μεσάζοντες

Οδηγοί που μιλούν Αγγλικα

Ακριβείς & Αξιόπιστοι στην ώρα, κάθε φορά - εγγυημένα

Παιδικό κάθισμα (κατόπιν αιτήματος)

Καθυστερημένο Αεροπλάνο ή Πλοίο; Χωρίς επιπλέον χρέωση

Τοπικές Διαδρομές

Οχήματα με Κλιματιστικό

Μεταφορές από/προς Λιμάνια

Μεταφορές από/προς Αεροδρόμιο

Έμπειροι, εξυπηρετικοί και φιλικοί οδηγοί

Μενού