Εκδρομές

Η “Kefalonia Taxi Service” προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα πακέτα εκδρομών/τούρ που καλύπτουν γεωγραφικά ολόκληρο το νησί της Κεφαλονιάς και όλα τα αξιοθέατα όπως η λίμνη Μελισσάνη, το Σπήλαιο Δρογκαράτης, η παραλία του Μύρτου, το Φισκάρδο, το Κάστρο του Αγίου Γεωργίου κ.λπ. σε προσιτές τιμές. Εξερευνήστε την ομορφιά του νησιού σε γραφικά αξιοθέατα, παραλίες που κόβουν την ανάσα και αρχαιολογικούς χώρους, όπως ποτέ άλλοτε.

Όλα τα μέλη του προσωπικού μας μιλούν άπταιστα αγγλικά και γνωρίζουν την ιστορία της Κεφαλονιάς. Με το πάθος και την αγάπη για το νησί μας, μπορούμε να κάνουμε την επίσκεψή σας κάτι παραπάνω από ξεχωριστή.

Προσφέρουμε οργανωμένες εκδρομές και η διάρκεια καθεμιάς από αυτές μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες και το χρονοδιάγραμμα κάθε πελάτη. Εξερευνήστε την Κεφαλονιά μαζί μας και θαυμάστε τις όμορφες παραλίες και τα αξιοθέατα!

Δείτε τις εκδρομές/περιηγήσεις που προσφέρουμε παρακάτω ή επικοινωνήστε μαζί μας εάν έχετε ειδικά αιτήματα και η ομάδα μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να πραγματοποιήσει τα αιτήματά σας:

Μενού