Welcome to Kefaloniataxiservice.gr

Kefalonia Taxi Service

Get the relaxed feeling!

Ψάχνετε για ασφαλές και άνετη μεταφορά στο ξενοδοχείο σου ή σε οποιοδήποτε προορισμό;
Έχετε κουραστεί με τις αναμονές σε μεγάλα αξιοθέτα;
Θα θέλατε να γνωρίσετε την Κεφαλονιά εκ των έσω από την οπτική γωνία ενός ντόπιου του νησιού;
Η Kefalonia Taxi Service είναι αυτό που αναζητάς για το ταξίδι σου στην Κεφαλονιά
Όλοι οι οδηγοί μας είναι παθιασμένοι με την ομορφιά και την ιστορία της Κεφαλονιάς και πάντα πρόθυμοι να σας πουν για οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε ή/και να επισκεφτείτε.

Η Kefalonia Taxi Service είναι μια εταιρεία που προσφέρει μεταφορές από/προς αεροδρόμιο και λιμάνια, ιδιωτικές εκδρομές και τοπικές μεταφορές. Είμαστε στη διάθεσή σας από το Αργοστόλι και για όλη την Κεφαλονιά.

Σας προσφέρουμε λοιπόν μια εξαιρετική υπηρεσία, επαγγελματική και διακριτική. Συν τοις άλλοις, η ομάδα μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιήσει τις μεταφορικές σας ανάγκες.

Οι υπάλληλοι της εταιρείας κάνουν το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουν τα αιτήματά σας και να προγραμματίσουνε τα οχημάτα για τις διαδρομές σας. Επιπλέον, αυτό το κίνητρό μας, έχει τοποθετήσει την εταιρεία μας στην κορυφή.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας! 

Σχεδιασμένο για τις μεταφορικές σας ανάγκες

Αρχική Πρώτα απ' όλα, η εταιρεία μας σας παρέχει το όχημα που χρειάζεστε, για τις ιδιωτικές ή επαγγελματικές σας μετακινήσεις, 24/7 .Η Kefalonia Taxi Service είναι προσανατολισμένη σε αξιόπιστες και ακριβείς υπηρεσίες και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια, προσφέρουμε μια πληθώρα υπηρεσιών για τα επαγγελματικά σας ταξίδια, τη μεταφορά σας στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς και τα λιμάνια σε όλο το νησί και τις εκδρομές σας. Επιπλέον, με την υπηρεσία αυτοκινήτου με οδηγό θέλουμε επίσης να σας κάνουμε να ανακαλύψετε το όμορφο νησί μας. Καθώς επίσης, η ομάδα μας θα χαρεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε τους γάμους σας, τα πάρτι και τα συνέδριά σας. 

Η ομάδα μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και την τεχνογνωσία της για να συντονίσει τα αιτήματά σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τις μεταφορές σας από ή προς το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς.
Ειδικότερα, είτε είστε επαγγελματίας είτε ιδιώτης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στο νησί μας, μπορούμε να σας μεταφέρουμε σε φεστιβάλ που πραγματοποιούνται την καλοκαιρινή περίοδο στο νησί μας και σε beach parties που πραγματοποιούνται στην Κεφαλονιά
Επίσης, για τις μεταφορές σας από ή προς το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, η Kefalonia Taxi Service προσφέρει διάφορες κατηγορίες αυτοκινήτων με οδηγό, από 1 έως 8 άτομα ή πούλμαν για μεγαλύτερες ομάδες. Τέλος, όταν κάνετε την κράτησή σας, οι τιμές είναι γνωστές εκ των προτέρων, εγγυημένες και σταθερές.
 

 Ό,τι παρέχουμε, προς όφελος σας!

Home 2
 
 Η ομάδα της Kefalonia Taxi Service είναι πάντα στη διάθεσή σας για να ικανοποιήσει τα αιτήματά σας και να οργανώσει τα ταξίδια σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να σας συμβουλεύσει και να σας απαλλάξει από όλες τις ταλαιπωρίες που σχετίζονται με τα ταξίδια σας Για το λόγο αυτό, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να έχετε σχετικά με τη μεταφορά σας ανά πάσα στιγμή.
Σας παρέχουμε επίσης μεταφορές προς τα λιμάνια του Αργοστολίου, της Σάμης, του Φισκάρδου, της Πεσσάδας, του Πόρου, της Άσσου, της Αγίας Ευφημίας ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας υπάρχει δυνατότητα στάσης για να επισκεφθείτε την περιοχή ή να πάτε σε ένα εστιατόριο.Επιπλέον, ο οδηγός μας θα καλωσορίσει και θα μεταφέρει τους καλεσμένους σας στο σκάφος σας. Επίσης, η εταιρεία μας έχει μεγάλη εμπειρία στις μεταφορές σε σκάφη αναψυχής, γιοτ.
 
 

Ταξί στην Κεφαλονιά...

Οι καλεσμένοι σας θα μπορούν να επισκεφθούν την περιοχή ή απλά να πάνε σε κάποιο εστιατόριο ή καφέ. Ένα αυτοκίνητο με οδηγό μπορεί να είναι διαθέσιμο σε όλες τις περιστάσεις .
Προγραμματίστε και κλείστε το ταξί σας εκ των προτέρων! Προσφέρουμε μεταφορές με ταξί σε όλους τους κύριους προορισμούς της Κεφαλονιάς 24/7! Οι διακοπές σας ξεκινούν με μια αξιόπιστη, γρήγορη και ασφαλή μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο σας. Το Kefalonia Taxi Service παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.
 

...Στην διάθεσή σας

Μπορούμε να σας πάμε σε οποιαδήποτε παραλία του νησιού προτιμάτε! Μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για τη μεταφορά σας σε οποιοδήποτε αξιοθέατο του νησιού. Απλή διαδρομή ή μετ' επιστροφής.

Είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε όλες τις κύριες μεταφορικές σας ανάγκες στο νησί. Χωρίς άγχος, να εξοικονομήσετε χρόνο με το Kefalonia Taxi Service αντί να ψάχνετε για ταξί ή να περιμένετε το λεωφορείο.

Αξιόπιστοι και Φιλικοί

Έχετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο για να περάσετε και να απολαύσετε τη διαμονή σας στην Κεφαλονιά.Εάν το σημείο παραλαβής σας είναι από ξενοδοχείο, ο οδηγός μας θα σας συναντήσει στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου.

Εάν η παραλαβή σας είναι από διαμέρισμα ή βίλα, παρακαλούμε να περιμένετε μπροστά από το καθορισμένο σημείο την προγραμματισμένη ώρα παραλαβής.

Το Ταξί που θέλετε

Συνοψίζοντας, η Kefalonia Taxi Service μπορεί επίσης να σας προσφέρει ωριαίες και άμεσες υπηρεσίες για να μπορείτε να έχετε τις υπηρεσίες ταξί όποτε επιθυμείτε. Χάρη σε εσάς, φτάσαμε σε ενα πολύ υψηλό επίπεδο που περιμένετε.

Με την Kefalonia Taxi Service θα νιώσετε ένα ζεστό και φιλικό"καλωσόρισμα"στο όμορφο νησί μας!

We promise to strive to exceed your expectations in every way and guarantee a relaxed worry-free ride to your destination, wherever it may be!

Συνεργάτες

Ο Στόλος μας

Mercedes Benz & Peugeot οχήματα
για γρήγορη και ασφαλή μεταφορά
Σας περιμένουμε!

Mercedes Benz & Peugeot Sedan οχήματα

Μέχρι 4 + οδηγός
4 αποσκευ.
4 χειραποσκευές

Peugeot SUV

Μέχρι 4 + οδηγός
4 αποσκευ.
4 χειραποσκευές
Van
Μέχρι 8 + οδηγός
8 αποσκευ.
4 χειραποσκευές
Mini Bus
Μέχρι 19 + οδηγός
12 αποσκευ.
12 χειραποσκευές

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εξερευνήστε τα όμορφα μέρη του νησιού

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Μενού